İlerleyiş Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve wynioux tarafından 3 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wynioux

wynioux User

Merhabalar, oyunda nasıl ilerlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben palladium toplayıp zeta yapıyorum. Ordan gelen beyazla rinusk kasıyorum. Yine zetadan gelen anahtarla pro alıyorum. Günlük görevleri yapıyorum. Ayrıyetten normal görevlerdede npc kesme görevlerini yapıyorum sırayla. Zetadan gelen anahtarlarla kutu açmayı bıraktım hep çöp çıkıyor. Onun yerine uridium kastıkça apis parçası alıyorum. Modül olduğundan dolayı diminisher kullanıyorum.

Özellikler

Level: 18
    Şirket: VRU
    Arge: 21 Kalın Sıkma
    Gemi: Spectrum(DMG-ST01), Diminisher(SPC-DIM01), Venom, Lightning, Citadel, Aegis, Spearhead
    Droid: 8 İris(Lv 12), 9 Havoc, 2 Hercules, 1 Hermes, Burgu, Güve, Kalp
    Jeneratör: 21 7900, 2 B03, 17 B02
    Pet: 16 Lv, Ticaret Lv 3, Düşman Bulucu Lv 3, Oto Hammadde Lv 3, Oto Yağma Lv3, DP Link, 5 Radar Lv 3
    Silah: 11 Pro(Lv 6), 2 Magma, 2 Hiperplazmoit, 12 Lf4, 20 Lf3, Roketatar(Lv 10)
    Skylab: Hepsi 20, Seprom 14 e geliştiriliyor.

2. bence şuan ki ilerlemen olması gibi ama tek sıkıntı apis parçasını uridiumla alman onun için sana tavsiyem scrap kasıp apocalips anahtarlarıyla sandık açman şansına bağlı tek parça çıkabilirler uridiumunuda biriktirip hafta sonu gg indirimiyle zeta kapısı dönebilirsin

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Genel olarak durumunuzu ele alırsak @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımızın Burada oluşturmuş olduğu konu size fikir kazandıracaktır. Gene olarak Prometheus Lazer Topu eksikliğiniz olduğundan dolayı Zeta kapısına yoğunlaşmanız gerekmektedir. Ekstra olarak erken seviyelerde gelişim yapmamanız daha iyi olacaktır. Her uridiumun sizin için değerli olduğunu unutmayın.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.