İlerleyişte Takıldım.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -[Spartalı]-, Dec 30, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. İyi günler arkadaşlar,Ben 17.seviyeyim gemim venom full lf4 full bo2 8 iris + apis Full havoc pet var 3 kami var felan filan düz 11 k vuruyorum şuanda ne yapmam gerektiğine karar veremedim uri 0 kasmaya başlicam kastığım uri ile ne yapmalıyım teşekkürler herkese

2. zeus için zeus günlerinde ganimet anahtarları satın alıp ganimetleri açabilirsin , bence şuanki durumunda hedefin zeus olmalı diye düşünüyorum tabi kalp burgu halka gibi önemli droid düzenlerin yoksa bunlara da öncelik verebilirsin , usta oyuncular daha iyi tavsiyeler verebilirler bir tek benim dediğime bakma sakın

3. WolfWar

WolfWar User

Kappa yaparak herculeslerini fullemeye çalış. Ya da zeta devam ederek arge ve anahtar kas zeus u almaya çalış.

4. Öncelikle kappa yaparak herculeslerinini tamamlamalısın.
    Ardından Zeus ve Ar-ge için uridiumunu harcayabilirsin.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Benim önerim zeta kapısı yaparak hem argenizi arttırmanız hem de gelen yeşil ganimet anahtarlarını zeus gününde açarak apis ve zeusu tamamlamanız yönünde olacaktır. Ayrıca karaşimşek etkinliği ile gelen yeni görevleri yaparak prometheus lazerlerini fullemeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

WolfWar likes this.
  6. Teşekkür ederim hepinize herculese yöneleceğim bu arada argem 21 onu paylaşmayı unutmuşum

WolfWar likes this.
  7. _01_

_01_ User

hercules senin için erken zeta kasarak yada uri biriktirerek anahtar ve arge dosyası toplayıp zeusunu almaya argeni yükseltmeye bak hasarın ne kadar yükselirse uri kasman ve dolayısı ile gelişmen daha kolay olur

hercules kasılma aşamasında olan bir geminin ne işine yarayacak ki bu şekilde tavsiyeler veriyorsunuz? Manitu nun dediği gibi zeusunu ve argeni arttırman öncelikli olmalı zeta ile anahtar kasarsan aynı zamanda cephanende olur hercules için yaptığın kapı sana tamamen zarar verir şuan ki durumunda 130k civarı uri ile açıp kapı sonu 15k uri alman aynı şekilde zetaya kıyasla çok çok daha az anahtar ve dosya alman senin gemini olumsuz etkiler.

harcadığın urinin gemine en faydalı şekilde geri dönüşü olmalı kapılar anlamında şuan için en faydalı çıkacağın kapı zeta

Manitu likes this.