İlgilenin artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tugçetarık tarafından 11 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kolay gelsin, Supportun işini düzgün yapmadığını düşünüyorum. Yoğun iş tempomda muhtarlık vb gidip ikametgah belgesi kimlik fotokopisi falan çıkartıp attım 07.10.2016 15:16 - attığım tarih bu. Uridium satın al kısmı Euro olarak değişti TL olarak değişmediği için vip, katlayıcı ve uridium çekil desteklerden faydalanamıyorum. Yaklaşık olarak 3 4 gündür çok geri kaldım ve Halen çözülen birşey Yok ? Zararım zaten karşılanmaz ilgilenen de Yok artıkgünde 4 mail atmaya başladımilgilenin artık

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu gibi işlemleri buradan yapamıyoruz.

Belki suan işlem yapiyorlardir.

Ama yinede yok diyorsanız Size bir önerim var.

Size söyle bir öneri verebilirim yeni bir mesaj atın eski mesajin ticketini Oraya ekleyip tekrardan mesaj atmayı deneyin.

İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2016
  3. Denemediğim hiç birşey kalmadı, biliyorsunuz Ki geri gelen mail de 48 saat içinde deniyor engeç ? Benim yazalı kaç 48 oldu ? Paramla rezil oluyorum 3 gündür oyuna girmedim soğuttunuz oyundan

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Dediğim gibi burdan Size yardimci olamayız.

Gönül isterdiki yardimci olalım ama malesef bu konular için tek yetkili supporttur.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.