ilgilenin lütfen 2 gürdür aynı saate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Derman*vs*atakent tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 akşamdır anasayfada kasma girememe oluyor şuan anasayfaya gırdım ama bır işlem yapamıyorum yeter artık bu şekilde sıkıyorsunuz oyundan sogutmayın insanları 45 dk sonra cılgın cubi var inş. girebiliriz.

mustafa54 bunu beğendi.
  2. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Merhaba

Öncelikle sorununuz internetiniz den veya kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir.Kontrol ediniz.

Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2014
  3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Dün bende sorun yoktu ama bugün çok kötü oyuna giriyorum 5 dakika sonra donuyor donduğu zaman ne oyun ana sayfasına nede oyunun forumuna giriyor komple gidiyor yani bigpoint siteleri.

4. fm arkadaşım 2 aksamdır aynı ve tek gıremeyen ben degılım lutfen bılındık mesaj atmayın bıldırın bu sorunu rapora ekleyın bıse yapın tşkler.

5. Sayın modum şu dakikalar içerisinde oyuna girmeyi denediniz mi hiç? Denemediyseniz tarayıcı falan gibi bahaneler üretmeyin :) Neyin ne olduğunu biliyoruz. Durumu adminlere, onlar da teknik ekibe en hızlı şekilde iletilebilirse seviniriz. Protegit görevim var ve bugün bunu yapamazsam çok büyük olay çıkarırım.

6. sayı modum bu soruna bir çözüm istiyoruz 2 gündür aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ayıptır ya bu akşamda çılgın çubiyi kaçıracağız her sayfada sorun bulunuyor ama urudyum sayfasında hiç sorun olmuyor iş para kazanmak olunca herşeye çare bulurken oyuncu sorunlarına gelince tık yok geçekten yetr yani

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu gerekli yerlere iletilmiştir.En kısa sürede çözümünü bekliyoruz.Aksi takdirde tekrar bu şekilde saygısızlık yaparsanız ceza alıcaksınız.Bizlerin forumdan sorumlu olduğunu unutmayın biz gerekli yerlere iletiriz gerisi bizlik bir durum değil.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.