ilginç!?!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cypber tarafından 18 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cypber

cypber User

-fatih_gs_akbaba- nickli kullanıcı yolunu bulmuş,önce size grup davetiyesi (aynı şirkette -EIC-) yolluyor ve örneğin Devolarium yanına cekip darbe almanızı sağlıyor hemen o sırada gruptan ayrılıyor ve size saldırıyor.chatimde çalışmadığından kendisine soramıyorum,bu gibi arkadaşlar oyunun imajına ve oyananabililiğine engel oluyorlar.bu suçmu bilemiyorum ama yinede saçmalık.

2. bir konu var galiba olucak mesela banlı ıse o oyuncu isminin yanında b yazıcak

3. cypber

cypber User

aslında olay şu,bu adam bunu yapıınca miletin hevesi kaçıyor,sen orda seviyeni yukseltıp oyundan zevk almaya çalışırken adam hırsından oyun oynadığının farkına varamıyor.banlıysa hiç girmesin bence yada boylelerine ayrı bi server oluştursunlar yesinler birbirlerini :)

4. buzmavi

buzmavi User

Oyun savaş oyunudur haritalarınızda her an bir NPC(yaratık) yada rakip oyuncu ile çatışmaya girebilirsiniz.Gemi donanımınızı güçlendirdikçe bu çatışmalardan sağ çıkma şansınız artacaktır.Ayrıca ihtiyaç anında yardımınıza gelebilecek klan,grup yada oyun arkadaşlarınızla oynamanız size avantaj verecektir.

Sonuçta bu savaş oyunu etik olmasa bile size saldıran kendi dost gemileriniz her zaman çıkabilir bu tür saldırıları geminizi daha güçlü hale getirerek bertaraf etme şansınızı arttırırsınız

5. Yani diyorki açık arttırmayı bilmeyenlerin arasından goli geçerse tamam ona bulaşılmaz denir :) sadece karşındakini korkutsak yetrli olacaktır bunun için=rütbe+Ünvan+bazen de mavi sıkmak(full lf3 işte)

6. cypber

cypber User

ne güzel demiş grupla oynamak avantaj diye,sıkıntıda o adam grup kuruyor,sonra kendi kurduğu gruptan çıkıp siz farkına varamadan saldıırıyor,bu etiklikten çok hile bi bakıma.oyunun amacı şirketler arası savaş tabiiki aynı şirkettende saldıran olur ama bu şekilde grup olayını kullanıp bunu açık olarak kullanmak bana göre bi program veya benzeri bişeyle aynı.oyunun açığı resmen.grup dediğin şey sonuçta beraber aynı mevkide kaçmadan ortak puan toplamak,bunu dolaylı olarak atak olarak kullanmak ise oyun açığı sayılır.

7. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Bu bir savaş oyunudur bu konuda adminimize katılıyorum. Yapabileceğimiz bir şey yok. Güvenmediğiniz ve tanımadığınız kişilerle grup olmayın size önerim.

İyi forumlar...

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.