İlk 1 saat oyun başlangıcında %25 fazla ödül verilmes,

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna Girişte İlk 1 saat %25 Fazla TP-ŞP-Kredi veya Uri verilmesi

Anketin kapanma tarihi 30 Haziran 2014.
  1. URİDİUM ARTIŞI: İlk 1 saat % 25 fazla uri verilsin

100,0%
  2. KREDİ ARTIŞI: İlk 1 saat %100 fazla kredi verilsin

100,0%
  3. TP ARTIŞI: İlk 1 saat %25 fazla TP verilsin

100,0%
  4. ŞP ARTIŞI: İlk 1 saat %25 fazla ŞP verilsin

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu normal olarak açıldı, arkadaşın tavsiyesi üzerine ankete çevirilmiştir.
    Olay şu;
    Saat 01:00'dan sonra tekrar girişte, ilk 1 saat içerisinde %25 TP ( yada %25 ŞP de olabilir) fazla verilecek NPC ve düşman kesimlerinde. Kapılar için geçerli olmayacak.
    Hatta biraz daha abartılıp, %25 fazla Uridium ( Rickin hoşuna gitmez ama :D ) yada %100 fazla kredi verilebilir.
    Girer girmez geçerli olacak ve gerçek zamanla ( oyunda bulunma süresince değil ) 1 saat geçerli olacak, 1 saat bitince, ödüller eski haline dönecek.
    İyi olur mu?
    ( Fikir orijinal değildir, başka bir online oyundan esinlendim demek isterdim ama direkt ordaki uygulamayı uyarladım :D )

2. Merhaba ,

Bana göre pek mantıklı değil. Ayrıca saat olarak biraz daha anlaşılır olması iyi olurdu. Gece 01:00'dan sonraki ilk giriş derken gün içindeki ilk girişte mi olacak ?

Yani tarih olarak 4 Mayıs tarihinde ilk girişten itibaren 1 saat süre ile mi olacak ?

İyi forumlar.

3. evet 4 mayıs içerisindeki herhangi ilk giriş. ille de saat 01:00de girmenize gerek yok. sadece bu günlük kullanım hakkınız, 5 mayıs saat 1 kadar olacaktır. 5 mayıs saat 1'de yeni gün olacak ve yeni %25 açılacak, eski hakkınız yok olacak.
    Örneğin, saat 15:30da giren bir kişi, saat 16:30a kadar %25 fazla alacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.