Öneri İLK 3 KAPIDA DEĞİŞİKLİK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İlk 3 kapı diğer kapılara basılan GG oranları gibi olsun mu ?

1. Evet oranlar diğer kapılar gibi olsun /+1 Destekliyorum

oy sayısı 44
    91,7%
  2. Hayır oranlar değişmesin olduğu gibi kalsın/-1 Desteklemiyorum

oy sayısı 4
    8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Sevgili adminler modlar oyuncular hepinize selamlar teker teker hepinizi selamlıyorum, ve burda bulunduğunuz için konuya girdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum,

Değerli Kardeşlerim ! Yıllardan berri aylardan berri oynuyan bir çok oyuncu şuan aramızda ve şuan burada Darkorbit adına bir şey söylemek için bir katkı bir görüş bir fikir beyanı bulundurmak için burada bulunmaktayız. Mağlum hepinizin bildiği gibi ''KAPILAR'' var. 9 tane GG ile açılan 1 tane diğer kapıların yapılması ile açılan toplamda 10 tane kapı bulunmaktadır. Bu kapılar farklı ödüller veriyor farklı şekilde hiç tanımadığımız bazılarının da normal diğer haritalarda olmayan npc ler ile karşılaşıyoruz, Başlıkta belirttiğim gibi İlk 3 kapıda değişiklik olmasına inanıyorum siz değerli oyuncularında desteklerini bekliyorum.

Konuya gelelim ; Alpha Beta Gamma kapıları ortak GG alıyor. Bunun değiştirilmesi hakkında konuyu açıyorum. Elimizde 100 tane GG var Alphada bastık gelme ihtimali ne kadar ? Aşağıda verilen gösterilen ihtimala göre %13 olarak belirtiliyor, Halbuki 3 kapı olduğu için bu ihtimal 7,6 lara düşüyor nasıl mı ?

Her kapı da 100 delik oran var, bu 3 kapı olduğu zaman 300 olur, 100x3=300 Oran ise 13
    13x3=39 yapar Gelelim ana hesaba 300/39=7,6

Bu durumda Oran düşmüş oluyor, Ve ben bu oranın düşmesini istemiyorum, Ve bana katılan arkadaşlarım olacağına da inanıyorum. Saatlerce GG kasıpta 34 parçadan oluşan bir alpha kapısına binlerce GG basıpta açılmadığına şahit oldum artık bu duruma bir yenilik gelsin. Artık bu değişiklik bir şekilde yapılsın. Ve son olarak Sarı çizgi ile belirttiğim Xenomit oranı düşürülsün %5 yapılsın aşağılara cekilsin diğer ne artıyorsa artsın ama o düşsün, Binlerce Xenomit var iş gördüğü yok, Promirum birleştirmesi diyorsanız gerekeni yapan yapıyor onda hiç şüpheniz olmasın. Konuyu okuyan Katılan Katılmayan bütün Darkorbit oyuncularına modlarına adminlerine teşekkürlerimi şükranlarımı sunarım.

Özet ; İlk 3 kapıda ayrılsın Diğer kapılar gibi GG lerin basılma oranları olsun Xenomit oranı düşürülsün ne gerekiyorsa o çoğaltılsın.

2. haklısın ayrılmalırı gerekli yada en azından oran 3 katına cıkarılmalı.bir alfa acamıyorum böyle olduğu için hep beta geliyo alfa duruyo

3. TheDrayS

TheDrayS User

Bence çok iyi olur.

4. Gayet mantıklı bir fikir.Alpha'yı açmak için GG attığımda sürekli Beta çıkması gerçekten sinir bozucu olabiliyor bazen.:)

5. MKS-705

MKS-705 User

bundan dolayı şikayetci olan yüzlerce arkadaşımız var ben buna inanıyorum, kısa zaman içerisinde herkesin bu konuya katılıp destek vermesini bekliyorum :) (acıyı çekenler bilir yüzlerce gg bas 34 parçalı alpha açılmasın akla mantığa gelir şey değil)

6. benden tam destek kardeşim bende katılıyorum ben 1 tane alfa açana kadar 4 tane veta actım sacmalık bu resmen...

7. MKS-705

MKS-705 User

ben inanıyorum ki bu konu çok destek alıcak ve hayata geçicek tabi sizlerin çok yoğun bir şekilde istemeniz oy kullandırmanız gerek :)

8. Benim yorumum malesef olumsuz çünkü yeni başlayan birisi alfa,beta,gamma gibi kapıları sadece bir kaçkereliğine yapar oda kronos açmak için zaten 1 gamma açana kadar 2 3 tane rahat alfa açar yani pek kaybedeceği birşey yok adam kronosu yaptıktan sonra birdaha bu kapılara bulaşmaz ''Genel olarak'' ta ki sıralama oynayana kadar.Ben sıralama için oynuyorum ve çokta memnunum bu yöntemden elimde 350 k uri var diyelim %30 indirimle rahat 3 alfa 2 beta 1 de gamma açıyorum ''misal'' bu kapıları yaptığımda ise çok fazla uri kazanıyorum yani böyle birşey olması sıralama oynayanlar için kabus gibi olur herhalde :)

Ama xenomit oranının düşürülmesinden yanayım.

9. MKS-705

MKS-705 User

Oyunuz için teşekkürler.fikrinizi kullandığınız için teşekkür edriz.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Esasında buradaki ayrıntı gama kapısının önemidir.Gamma uridium şeref tp x4 bakımından oldukça zengin bir kapı.Bu kadar basit açılması gerçekten önemli bir rütbe artışı elit artışı baskınların artışı gibi durumlara neden olacaktır.

Bu yüzden gamayı açmak zor olması amacı ile bu şekilde hazırlanmış olabilir.

İyi forumlar

11. MKS-705

MKS-705 User

Karanlık modum o zaman ona göre gamma ödülü yapılsın, bu biz alphayı yapmak istiyoruz diğer kapılar zor açılıyor,alphanın kolay açılması gerek. yeni oyuncular için kalkınması olması lazım. bir oyun var ismini demiyorum yasak. o oyunda daböyle kapı açma bölümü var parçalar 30 enerji sadece o kısımda basılıyor kapı öyle açılıyor. ve gelişme o bakımdan kolay oluyor... lakin bu duurumda ancak yine güçlülere yarıyor herşey yeni başlıyanlara ve zayıf oyunculara hiç bir artısı yok...

12. Xenomit senin işine yaramıyor ama jackpot arenada bi miss vur finalde gidersin onlar isabetleme için kullanılıyor ki o insanların forumla işi olmaz bu düşünceye tepki çok olur

13. MKS-705

MKS-705 User

xenomitin işini ordan düşünen birisi full + full olması lazım full+ fullinde uridumla bir işi yok o zaman kazandığı bir günlük uridumu ona yapmaya yeter. ve işin bir diğer tarafı sistem hep güçlüden tarafı birazda zayıftan tarafı olsun olmaz mı ?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu o bölümde büyük bir değişikliğe sebep olur benim oyum olumsuz.Ben bu şekilde gama açarken 2 3 alfa 1 2 beta açıyorum o yüzden benim için elit birikimi oluyor.

İyi forumlar

15. MKS-705

MKS-705 User

modum siz güçlüsünüz ve gelişmişşiniz, biz acizene oynuyoruz ufak kapıları yapmaya çalışıyorz, lakin o kadar gg basıyorum bi açılmıyor alpha...

16. Ben alphaya betaya gamaya verdigim gg yi zetaya versem 5 tane zeta aç mıştım...

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tam tersi bu sistemde alphayı açmaya çalışırken diğer kapılarıda yavaş yavaş tamamlıyorsunuz.Sonuçta ileride betada yapıcaksınız gamada ilerisinide düşünmeniz şart.

Gamayı açarken açılıp yaptığınız kapılar yanınıza yarar olucaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.