ilk alınması gereken diroit düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROOTS●ROCK●REGGAE tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hem kasılmak hemde baskın için ortak bir düzen var mıdır ?

2. kıskaç

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumuna göre Uçuş düzenleri değişmektedir.Bazı uçuş düzenleri Roketi güçlendirirken,hızınızı düşürmekte.Bazıları Kalkanınızı güçlendirirken Lazer hasarınızı düşürmekte.Fakat genellikle her iki isteğinize cevap veren Kalp uçuş düzeni iyidir diyorum.

Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. güve veya kalp istiyorum en mantıklı olanlar onlar bence sizce bu ikisi arasında hangisi

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kalp al en temizi kalp. Temiz kalpli olursun :D

titans___ ve Rehber bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Moth 09: F-09-MO
    Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.

KALP F-11-HE
    Etki: (%10) kalkan artırma ve (%20) darbe puanı artırma fakat (%5) lazer vuruşu düşürme

Güvede rakibinizin darbe puanına direkt hasar verirken kalkanın %20 sini iptal ediyorsunuz.Güzel bir saldırı uçuş düzenidir.

Kalp uçuş düzeninde ise Kalkanınız %10 ve darbe puanınız %20 artıyor.Fakat yan etki olarak lazerinizin vuruş oranı %5 düşüyor.

Karar sizin.

İyi forumlar.

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bunu okuyunca şimdi güve daha mantıklı geldi :D Ancak %1 zayıflatma ne anlama geliyor ? Yenilememi yavaşlıyor yoksa kalkanınız saniye saniye azalıyor mu ?

Bende aegis için kalp alıcaktım şimdi bunu okudum kararım değişebilir..

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güve düzeninde kalkan saniye saniye azalır.

Ancak güve kasılırken kullanılamaz çünkü kalkana hiç birşey yapmasanız bile bitiriyor.

Güve baskında kullanılabilir.

İyi forumlar

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Kalp çünkü vuruş tasarımı kullanırsan dezavantajı olmaz

10. kalp aldım, ben cozume ulastım dilerseniz kapatabılırsınız teşekkürler

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

İyi forumlar.

Konu Durumu: