İlk bir 1 saat girişe %25 fazla TP verilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Olay şu;
    Saat 01:00'dan sonra tekrar girişte, ilk 1 saat içerisinde %25 TP ( yada %25 ŞP de olabilir) fazla verilecek NPC ve düşman kesimlerinde. Kapılar için geçerli olmayacak.
    Hatta biraz daha abartılıp, %10 fazla Uridium ( Rickin hoşuna gitmez ama :D ) yada %10 fazla kredi verilebilir.
    Girer girmez geçerli olacak ve gerçek zamanla ( oyunda bulunma süresince değil ) 1 saat geçerli olacak, 1 saat bitince, ödüller eski haline dönecek.
    İyi olur mu?
    ( Fikir orijinal değildir, başka bir online oyundan esinlendim demek isterdim ama direkt ordaki uygulamayı uyarladım :D )

2. KARANLIK

KARANLIK User

Kararsız kaldım açıkçası ne tür zararlara yol açar bilemem yararı ortada bakalım forum sakinleri bu konuda neler düşünüyor konuyu takip ediyor olacağım.Başarılar.

ALUCARD-BeRsErK ve KeskinBicak bunu beğendi.
  3. gerek yok bence zaten full elitler genelde o saatte açık oluyo

4. Yanlış anladın, gece 01:00 oyunun gün dönümü ya o yüzden dedim onu. Öğlen 1de giren adam, saat 2'ye kadar bu uygulamadan faydalanacak veya akşam 4 buçukta giren adam, 5 buçuğa kadar bu haktan faydalanacak.
    İlle de girer girmez değil de isteğe bağlı olarak, gün içerisinde 1 kere, istediği zaman bu hakka sahip olabilir de. kısacası geliştirilebilir.

5. Sırf Npc ler için geçerli olacaksa herkesin kabul etmesi biraz zor çünkü girenler hep kasılmıyor .. Sırf baskın atan var bazıları sırf chatte konusmak için geliyor ... Sadece Npc ler için verilmesi olunabilirliği engelleyebilir ..

6. Yok yok,sırf NPCler için geçerli değil, vurulacak adamlardan da %25 TP fazla gelecek. Sadece "kapı ödüllerinde" etkili olmayacak.

7. O zaman düşünülebilir tabii ..

Ve ayrıca anket yapsaydın daha iyi olurdu böyle pek ilgi çekmez ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2014
  8. ok, ankete çevirek :D

9. Merhaba ,

Yeni açılan Anketli konudan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.