İlk diroit düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Solo_Gezer tarafından 9 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

Merhaba

Arkadaslar gemim full sayilir lf3 full 2 lf4 full bo2 alfa beta gamma yaptim 19 arge pet falanda var simdi ilk diroit düzenini almak istiyorum aklimda burgu düzeni var ama 95 k uri var toplayip yada indirimde onumu aliyim yoksa ilk once baska düzenimi almaliyim

2. Merhaba ,

Eski uçuş düzenlerini genelde Kalp , Güve , Elmas ya da Güve , Kalp Elmas v.b. şekilde alanlar oluyor. Yeni gelen uçuş düzenlerinde ise Halka , Burgu ya da Burgu , Halka v.b. şeklinde alıyorlar.

Tam olarak hangi amaç için düşünüyorsunuz ? Yani kasarken , kapı yaparken , baskın ya da vs. için mi bunu belirtirseniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

3. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

yani ilk diroit duzeni alacagim icin genel birsey istiyorum

4. Merhaba ,

Aslında her uçuş düzeni belli amaçlar için kullanılıyor. Zamanında kendim ilk olarak Kalp sonra Güve almıştım zamanla diğerlerini aldım. Yeni gelen uçuş düzenlerinden ilk olarka Halka sonra Burgu ve yanılmıyorsa Çark düzenini almıştım.

İyi forumlar.

5. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

guve almayida dusunuyorum hem kasilmak hemde basin icin iyi olur bence zamanla digerlerinide alirim ama kalp duzenide herkes kullaniyor )

6. Merhaba ,

Biraz bekleyip gelecek yorumlara göre karar verebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

7. Sizin yerinizde olsam öncelikle kalp alırdım. Her türlü amaç için kullanabilirsiniz. Güveyi ben baskın harici kapı yaparken kullanıyorum ve çok daha etkili oluyor. Genel olarak kasılırken burgu kullanıyorum fakat geminizin durumu burgu için bence müsait değil. Klasik olarak kalp düzeni alarak başlayabilirsiniz. Halka düzenini ise kapıda talin vb. gibi yaratıkları kami ile patlatırken ortalarında sabi durmak için kullanıyorum. Ayrıca kalkanı %120 arttırdığı için kalkan 0'ken halkaya geçince daha hızlı doluyor daha sonra kalp veya burguya geçiyorum. Elmas hiç kullanmadım :D sevemedim yani. Tavsiyem kalp almanız ve %5 vuruş veren gemi tasarımı kullanmanız yönünde.

İyi forumlar :)

8. önce güve. sonra halka. sonra kıdemli. (kapı ıcın) sonrada burgu kasmak ıcın binevi

9. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

Merhaba
    bence ilk once kalp almak mantikli ama guve almakda cok istiyordum ))

10. Geminizin özelliklerine göre şu an güve ile pek bir şey yapamazsınız gibi görünüyor. Biraz yüksek hasar vermeye başladığınızda güveyi seçebilirsiniz. :) Ayrıca hiç diroit düzeniniz yoksa ve güve alırsanız kullanım alanı çok sınırlı olacaktır çünkü kalkanınızı belli bir süre sonra hep 0 göreceksiniz ya da gemiye kalkan takmadan oynamak zorunda kalacaksınız. Güveyi alırsanız eğer bence varlığı veya yokluğu hemen hemen farketmeyecektir şu an için. Düşüncelerim bu yönde. İlk olarak kalpten başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.