Öneri ilk hangi plus gemisini almalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ¯¯¯KarTaLDeDe¯¯ tarafından 2 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. unityde oynuyorum gerekli malzemeler hemen hemen tamamlandı goli plusta sadece 12 hız modülüm var pusat plusta 15npc ve 22 kalkan modülüm var sizce hangisini alsam mantıklı olur pve odaklı gemi istiyorum şuanlık savaş yok zaten pusatla kapılarda sıkıntı çeker miyim goli plus modülü cıkmadan gecmek mantıklı olur mu

2. KruelSiege

KruelSiege User

kalkan modülü çok da önemli değil.

pusatın canı az. pve gemisi değil. anca hız isteyen etkinliklerde kullanılır ya da çok iyi modüllerin vardır kullanırsın.

unity için ne olur bilmem ama solace için bol bol modül geliyor etkinliklerde. chromin rush ve agatus'da mesela.

solace+ alman tavsiye ederim. hem can basarsın.

sadece iki gemi arasında bi öneri istiyosan da ben goli diyorum. pusat değil

ayrıca sezon biletinde bol bol modül var. onları alırsın, veri parçalarıyla da modül alırsın. etkinlikler de gelecek. onlardan da elbet bir şey düşer, bi şekilde hale yola koyarsın. unity'de su an sezon bileti var mı bilmiyorum gerci

titans___ ve dettlaff bunu beğendi.