<<İlk Hedef Aegis'tir İleri>>Okuyamayanlar ve Tekrar Okumak İsteyenler İçin :D + Güncelledim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

İşte gemimin özellikleri:
    • Gemi:Goliath+Vengeance(Vengeance uyduruk sadece doldursun diye aldım)
    • Hangar Sayısı:2
    • Tasarımlar:Amber,Crimson,Jade,Sapphire,Bastion,Enforcer,Exalted,Veteran,Razer
    • Droitler:7 Irıs (8. yi yanlışlıkla sattım) + 1 Flax :(
    • Droid Tasarımı:Yok.
    • Droid Düzenleri:Standart+Kalkan Duvarı+Ok
    • P.E.T.:6 Level
    • Modüller:Oto Hammadde Toplayıcı 1+Kamikaze 1+Ticaret 1
    • Lazer:31 LF-3
    • Kalkan Jeneratörleri:15 BO-2
    • İtici Motorlar:15 G3N-7900
    • Geliştirme yapılmadı.
    • Skylab:Toplayıcılar+Prometid ve Duranium Rafineleri+Xeno+Solar ve Depo=20 Promerıum 18 Seprom 16 LVL
    • Galaxy Gate:Zeta'yı açmaya çalışıyorum.Daha hiç Zeta yapmadım.Sadece 1 Alpha yaptım.
    • Ar-Ge:18
    • Seviye:18 TP:930.000.000 ŞP:1.200.000
    • İkramiye:1,300,00
    • Rütbe:Acemi Binbaşı
    • Sıralama:1.025
    • Klan:Server 1.si klandayım dolayısıyla baskın klanı.Fakat Pala bizim elimizde.
    • 665.000.000 Credist ve 10.000 Uridium var.
    • Oyun Süresi:930 Saat
    ------------------Aegis istiyorum.-----------------

Genel yorum ve önerileriniz...

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2014
  2. messimel

messimel User

50k uridium yap hangar al sonra o serverda aegis ne kadara gidiyor bilmiyorum ama benim oynadığım de1 serverını düşünürsek 150-200m credits daha kas ve aegisi alıp 2. hangara yerleştir

3. Ben senin yerinde olsam 16-17-18 lv görevlerini alıp peti 1 günde 8 yapardım kamikaze 3 ve hammadde toplayıcı 3 alıp 5-3 e gider petimle paladyum toplar önüme gelen korsanı keserek kasılırdım sonra kapı açıp seri seri uridyum kasar aegis alırdım yada gece gündüz cubi kasılır 2-3 haftada 1.500.000.000 tamamlayıp alırdım aegisi.

4. FairyMind

FairyMind User

Kardeş benden önce yorum yapanları okudum pek tatmin edici yorumlar değil açıkcası.
    Ne yapman gerektiğini sırayla yazıcam.
    *Pala Elinizde İse Kesinlikle Hergün 1 ambar dolusu pala yapmaya çalış.
    1500 Ambar eğer ambar genişleticin varsa 3000 Ambar yapar.3000 ambarda 200 enerji yapar.
    *200 enerjiyi harcama.Oyunun kapı olaylarını çözdüm kardeş.Kesinlikle kapı parçası için çok enerji gerekiyo.Ne kadar enerji o kadar yüksek oran.
    *600 Enerji yapana kadar biriktir.Yaptınmı hemen bas alpha , Beta , Gamma üçlüsüne :D
    *Petin kamisi 1. seviye oldugundan Alpha yı basit yaparsın beta biraz zorlar gamma çok zorlar ama yapmaya çalış.
    1 Haftada 2 kapı açsan bunlarda Alpha + Beta olsa 60k uri cepte.Artı bide içerde kastığın urileri eklersek 80k yı geçiyor ama 80k diyelim biz.Yaklaşık 4 haftada alırsın aegisi hayırlı uğurlu olsun.

İyi Oyunlar.

5. messimel

messimel User

dostum o kadar credits varken aegise neden 250k uridium versin ? çok istiyorsa 200k uriye tasarımını alır yada 100k uriye

6. FairyMind

FairyMind User

upss :D krediyi görmedim özür dilerim dostum ^^

messimel bunu beğendi.
  7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Crediniz yetiyor ise hemen almanızı tavsiye ederim ama uridium biriktirebiliyorsanız 2.ci hangar alınız.

Keyifli Forumlar.

8. ilk bir hafta normal toplarsın ama 2. hafta çok sıkmaya başlıyor gözünü kapatıyorsun pala goruyorsun mesela :)

9. -yeter123-

-yeter123- User

Beyler güncelledim.Bakın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.