ilk lf4 ümü çıkardım beyler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 22 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-6 da tasarım çıkar diye kutu açtım lf4 çıktı şuan tr 5 teki ilk lf 4 üm çıktı cok mutluyum inşallah gerisi gelcek zetada yapcam

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayırlı olsun umarım şansınız bu denli bereketli geçer sizin adınıza gereçekten sevindim kolay gelsin.

3. gok
    genlde x-6 da tasrım çıkar bana 2 tasrım apis :D :D

4. 1500 uri kastım 1 tane daha ganimet açayım dedim bo2 çıktı bugun sanslıyım

5. :D banlıyım burdan konuşak :D

gok benim konuma bak kasılma ve beta haritası

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 May 2014
  6. bende banlıyım :D

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar forum sohbet ortamı değildir lütfen,birbirimize yardım amaçlı soru ve cevaplar verelim konuyu sohbete çevirmeyelim.

8. tmm fm ama ts de yok :D neyse bilgilendirme için tşkr fm

Nefes bunu beğendi.
  9. 1-8 de spectrum cıktı bana ac derim 20 anahtarla gitmistim bide

10. Cubi kutusunu açın pnplar tasarım çıkma olasılığı daha fazla olur, bide lf4 günüyse belki biraz daha çıkma şansı olur.

11. evet cubinin çöpü kutu olursa tasarım ihtimali çok çok yüksek.

12. ya bu nasıl şans bendeki 1-6 geziyodum 1600 uri vardı anahtar aldım açıyım dedim sarı kutuyu lf4 çıktı 2. si :DD

13. beyler ben bu konuda pek sansli degilim ama bugun deneyecem hangi haritalarda denememi tavsiye edersiniz lütfen benim de acil ihtiyacim var birseyler bulmaya

14. x-6 haritasında üst kısımlarda ara bul. bn 2. lf4 mü 3-6 üstte buldum.

15. bize çıkan kocaman 0 sıfır

16. gidem de bi deneyem bakam :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.