İlk Önce Hangi Kapı Yapılmalı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _кคгเ̇z๓ค_ʓ5_ tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben merak ediyorum ilk önce hangi kapı yapılmalı oyundaki arkadaşlara sordum ama onlar alpha yap dedi alpha yı yaparken parçalar beta ya veya gammaya da çıkabiliyor sizce hangi kapı ilk olarak yapılmalı ? Şimdiden Teşekkürler.

2. ANKARALI

ANKARALI User

bence zeta yap

3. direk zeta alfa beta gg kaybı guçsuz gemide

4. Ben Lambda ile başladım hata mı yaptım sizce ?

5. hatnın kralı o :D hem az uri verio zeta karlı 10 havoç olan adam bile zeta açıo lf4 fulemek arge 45 yapmak için .

6. evet hata yampmışsınız labda zarar kapısı benim gözümde ful elit harcaman lazım ben ilk olarak alpha beta gama üçlüsünde başladım zaten onları yapınca diyerleride gelir zeta bu aralar bizim kardeşlerimizden duyduğuma göre az havoc çıkıyor sana tavsiyem kappa yap hem hercules hem de lf4 leri fullersin İyi Forumlar

7. Teşekkür ederim saolun.

8. zirve60

zirve60 User

Zetadan başla 10 havoc olana kadar .Yaparken de zeta havoc çıkarma taktiklerini araştır derim.

9. Senin sadece zeta kapısı ile ilerlemen gerekiyor şimdilik 10 havoc olana kadar yaparsan zeta sana argede yarar sağlıcak eğer kapıyı gg enerjisiyle açıcaksan 50 bin uri karın olacak ve lf4 tasarım vb. içinde kapı başına 25 anahtar alıcaksın senin oyunda daha iyi mevkiye gelmende önemli bi kapı. Tavsiyem zeta nin etinden sütünden yararlan :D

10. Bu kapıları tek başımıza mı geçicez yoksa grup olarak girebiliyor muyuz ? ve geçmek için kaç lf3 kaç bo2 mizin falan olması gerek anlatırmısınız ben yeniyimde :D

11. sadece hades kapısını grup ile yaparsınız diyerlerini tek başınıza yapıcaksızın diyer soruları S.S.S bölümünde bulubalirsiniz

12. en karlı kapı zeta bnce hem arge yapmak için log dosyası hem ganimet anahtarı veriyo bunlarla lf4 apis&zeus parçası ve tasarım cıkarabilirsin .havocları fullemen içinde yapman şart tabi

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Genellikle oyuncu arkadaşlar kapı yapmaya Alpha kapısı ile başlarlar.Neticede hangisi ile başlarsanız başlayın hepsinin ödüllerini alacaksınız

Bütün kapıları hades kapısı hariç tek başınıza yapıyorsunuz.

Geminizde LF3,hız ve kalkanlarınız tam olmasada yakın olmalıdır.Kapı yapmadan önce ekipmanlarınızı tamamlamınızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

_кคгเ̇z๓ค_ʓ5_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.