ilk olarak hangi diroit tasarımını alayım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve pedrolarosa tarafından 21 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4 lf4 15 arge 8 iris 4 havoc gemiye ilk olarak hangi diroit tasarımı almalıyım

daha doğrusu güve ve burgu arasında kaldım ilk olarak hangisini almalıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2019
  2. xxkubixx

xxkubixx User

Güve alma bence Burgu al,Güveyi bir tek zetada ve baskında kullanırsın ki baskına gitmende zor bu özelliklerle. burgu ise hem kasmada hem zetada hem vs de kullanırsın işine yarar.
    Fakat sana tavsiyem:
    En yararlı diroit dizilimi kalp.bence ilk kalp al.
    Standart dizilim yerine full kalpte dolaşırsın %20 kalkan dp arttırıyor,yok ben kalp istemiyorum diyorsan burgu al.

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Ayrıca ard arda mesaj yazmayınız mesajlarınız birleştirilmiştir.

Ben burgu uçuş düzenini almanızı öneririm. Böylece hem kasılırken hem de kapı yaparken size oldukça fayda sağlayacaktır. Konu altında diğer oyuncu arkadaşlarımızın önerilerini de alabilirsiniz. Ayrıca buradan droit uçuş düzenleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2019
  4. Darion26

Darion26 User

Ben de burgu almanı öneririm, genel olarak kasılırken ya da kapı yaparken en çok işe yarayan uçuş düzenlerinden birisi.:)

5. joetly

joetly User

Bence de burgu almalısın ben güve aldım, zaten darbe puanım düşük güveye geçince kalkan kalmadığından kullanamıyorum bu özelliklerle, keşke burgu alaaymışım.

6. Agır_TR

Agır_TR User

guve almakla en ıyıısnı yapmıssın kullanıssız ama kapılarda yararını gorursun