ilk sıkma olayı bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sacred tarafından 22 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sacred

sacred User

normalde yaratığa ilk sıkan oyuncu kesmiş sayılır ve şeref uri tp credi ona gider fakat şu sıralar pekte öyle işlemiyo bu 3-4 kez başıma geldi ıce meteor da oluyodu cunku millet birbirinin yaratıgına pek sıkmaz fakat demin boss lodakium kesiyodum adam yardım amaçlı sıktı sanırım sonra yaratık bana beyaz görünmeye basladı flash player hatasıdır diye düsünüp yaratıgı kestik ve yaratıgı sonradan gelip sıkan kişiye geçtiğini fark ettim meteordada 1 kere en son gelmeme rağmen yaratık bana yazıldı ve cöpü bana düştü bu oyun bugu sanırım en kısa sürede düzeltilmesi dileğiyle ....

2. ıce meteor cubı gıbıdır sıktığını alırsın :)

3. sacred

sacred User

4 yıldır bunu cözememiştim sağol kardeş bidaha okumanı tavsiye ederim

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu incelenmesi için teknik ekibe iletilecektir. Fakat sizde bu durumlarda lütfen çerez ve net geçmişini siliniz.

İyi forumlar...

5. buzmavi

buzmavi User

Meteroit,Cubikon,Uber Yaratıklar ,Refere ve Santa Bot bunların hepsi kendisine ateş eden ve haritayı terketmeyen üyelere verdiği hasar oranınca ödüllerini paylaştıran NPC'lerdir.

İlk sıkma olayına gelirsek şöyleki hedef kilidi için belli süre saldırıda bulunmak lazım geçiş anında kime denk gelirse atış yaratık ona geçer.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.