ilk sıkmadım halde - şeref almak sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ABUZİTTİN™PENSE tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet başlıktanda göründüğü gibi defalarca ilk sıkmadım halde - şeref yedim .İlk sıkan klan arkadaşım kati şekilde vurmayı kemsemişdir ve benden önce sıkmıştır.
    Bu sırada video çekiyordum ve bu dediklerim video da görünmektedir.
    Bu sorunu ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz ?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu Support a videosu ile birlikte atınız.

Forum üzerinden inceleme yapma şansına sahip değiliz.

iyi forumlar.

3. Gecce

Gecce User

İlk sıkana eksi vermesi daha büyük bir saçmalık. Bu yüzden herkes yan hesap açıp bunu istismar eder zaten.
    Sizin önce şu soruya cevap vermeniz gerekiyor. Tamam bu bir oyun ancak aynı şirketteki gemiyi kesme ihtiyacını neden hissediyorsunuz?
    Eksi şeref almanızdaki asıl sebep kendi şirketinize mensup bir gemiyi kesmek zaten.

4. Klanından birisi eğer dış şırketse ve senin şirketinden klansız biri ona sıkıyorsa ve onu koruyamiyorsan,yardım etmiyorsan klan olmanın ne anlamı var ?

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  5. Böyle bir durum yaşamak istemiyorsanız kendi şirketinizdeki oyuncularla bir klanda bulunursunuz.Ya da arkadaşlarınız sizin bulunduğunuz şirkete geçerler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.