İlk uridium ve vip

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (GENERAL-TEAM) tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm beyler ilk kez uridium çekicem yeni başladım seviye 8 p.e.t almayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı ? ve vip alınca sklabda gelişme yaparken ve sevkiyatta süreler yarıya düşüyormu ? Teşekkürler.

2. Selamın aleyküm beyler ilk kez uridium çekicem yeni başladım. Benim seviyem 8. P.e.t almayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı ? ve vip alınca sklabda gelişme yaparken ve sevkiyatta süreler yarıya düşüyormu ? Teşekkürler.

3. P.E.T i birleştirme den elde etmeni öneririm daha ucuza geliyor.Ben dükkan dan almıştım daha sonra pişman olmuştum :)

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konularınızı birleştirdim.

Vip skaylap ve sevkiyatta süre ilgili her hangi bir etki etmemektedir.

iyi forumlar.

5. evet şimdi baktım 25 bine geliyor teşekkür ederim :)

6. kötü oldu teşekkür ederim adminim. :)

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yeni baslayanlar bolumundeki konulari tek tek okumalisiniz cok faydasi olur.
    pet i birlestir kismindan da yapabilirsiniz. uriyi pazar gunleri x3 saatinde cekerseniz 3 kat gelir biliyorsunuz umarim.
    mesajlarinizi ayri ayri degilde duzelt tusuna basip eklemeli yapabilirsiniz alt alta yazma cezasi var :)
    bence konulari okuyun eksik kaldiginiz olursa yine hepimiz yardim ederiz.bol sans:)

8. takemyhard

takemyhard User

vip skylab üretiminde etki etmiyor ama sevkiyatta vip süreyi yarıya indiriyor...

9. sayın admin eminmisiniz sevkiyat süresi yarıya iniyor skylab tan

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet sevkiyatta iniyor gelis zamani :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.