İlk Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞÐλТÖЯ™ tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet ARkadaslar 4 gün içerisinde ilk zetamı açtım .
    Sizden Zeta için 2 Konfi istiyeceğim .. Birde vereceğiniz tiyo vb. şeyler varsa lutfen yazın.
    Gemi : Goli
    Kalkan : 25 Bo2
    Lf3 : 31
    Hız : en iyisinden 15 adet
    Pet + Kami 2 + Vip
    Droid : 7 iris
    x2 : 100k mermi
    x3 : 20k mermi
    x4 : 10k mermi
    Sab : 10k mermi
    Plt 2021 : 3k roket
    Droid Dizilişi : kalp

2. Waves

Waves User

Zeta cok kolay kardeşim sadece ağır konfine biraz hız koy canavarlar sana vuramaz rahat kesersin

3. CuGaRA

CuGaRA User

Allah kolaylık versin .. 20 tane yaptım 1 havoc yok ..oyunu bıraktım ... kafayı yedirtirler ..

4. Birdde kapılarda hep tyounum taılıyor ve o nedenle patlıyor buna nasıl bi önlem alabilirim ?

5. Waves

Waves User

Valla 2 3 gün önce ilk zetamı yaptım hemen havoc verdi tüm ödüller geldi

6. zetayı rahat yaparsın ona kafanı takma,oyunun takılıyosa en düşük ayarlarda oyna kapıya gırınce arka plan,gemi görünümü,irisleri filan görünmez yap

7. bir konfin agır olsun diger konfin hız olsun. cok rahat yaparsın. son bölüm zorlar biraz orda da kami atarsın bol bol. uber kris uber sibelonit vs bunlar zorlar sadece. her dalgada zaten 5 yaratık geliyo alpha gibi 30-40 tane yaratık gelmiyo. hiç korkma en kolay kapı

8. hasar alma :D yartıktan

ben gaeis le 24lf3 le yapıyom sadece hıza ve roketler beslemeklasık x1 yapıyorum 10melter yaptım aaverdim D:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2014
  9. -onur5000-

-onur5000- User

Zeta çok kolay bir kapı normal konfi ile girebilirsin zaten yaratıkların menzili nerdeyse yok diyebilirim gerçi ben kapıya avcı konfi aegis ile giriyorum :D elitlerinde bir miktar var zaten rahat yaparsın kapıyı .

10. zeta yaparken hiç zorlanacağini sanmiyorum bi hiz birde ağir konfi yap gir alfadan kolay kapidir :)

11. zetada zaten kalkanla birlikte gidiyor galiba o yüzden çok kolay geçersin hele ben melterleri x2 seprom ve plt 2030 ile 30 saniyede kesiyodum

12. x1 eco fln sıktım x2 yazık :D son bolumdeyim o devoruer beni çok korkutu bide dp azlsa bile kaçmıyolar 13 melter birde 6 infernal ve devoruer kestim kamikaze 30 uri istiyor kaç kez atım bilmem ama devorur 2sn sıkmadım kalkan yarıya fuledi hep sıkcan insta kapanıncaa

13. Bence kapı yapaken x2 x3 acıma derim. Kolay kapı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.