ılla 2000 3000tl lık urıdım mı cekelım oyundan zevk almak ıcın?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 10 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yaratıkların odullerı arttırılsın ve oyunda +16lar ıcın yenı harıtalar gelsın

1. evet

76,9%
  2. hayır

19,2%
  3. geliştirilmeli(yazarsanız sevınırım)

3,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

bunedır kı baskına gıderdık eskıden x1 le 4 5 k atarak keserdık sımdı gıttım 122 k x6 yedım nasıl bırsey olmus bu oyun zevk alınmıyor adam gıbı ılla bızde 2000-3000tl yatırıp gırelım 10 dıroıt 30arge full bo2 full lf4 hesapmı yapalım ılla para yatırmak gerekıyorsa nasıl bır oyun bu browser oyunları boyle olmamalı. can sıkıntısından baskına gıttım 6 k vura vura adamı kesıyorum bu arada golı gelıyor x6 122k ??? oyun bu halde gıderse benım emek vere vere yaptıgım seyı adam parayla alıyor adamın rutbesı acemı uzay pılotu 8ırıs 30 arge full lf3 full bo2 full elıt hız gemı...
    onerım su oyunda ya urıdım kasması kolaylassın ya elıt gemılerın kendı harıtası olsun +16 lvl gıbı bızde rahat rahat x3 lere baskına gıdelım yakında bende dahıl oyunda kımse kalmaz bu soyledıklerım kendı dusuncelerım ustune sızde eklersenız sevınırım asla kımseye sunu yapın felan demıyorum bu oyun ıyıce zevk vermemeye baslıyor.

2. Parayı veren düdüğü çalar kardeş...

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bu 122k dediğin vuruş olayını hergün yaşıyorum.

BO3 çıksın vuruşlar gemimize fazla hasar vermesin ve dengeli olsun diye ama onuda istemiyorlar.

Malesef oyun artık paraya dayalı oldu bir sınır getirmek lazım.

3. webce

webce User

valla bugun avantaj kutularında acaip azalma var

4. oyun gelişmekte eskiden taş devriyle şimdi devir aynımı çok seviyosan git taş devrine yaşa derim dogarken kaç yaşında doğuyon hersene bir yaş atlıyon yolda giderken varacağın yere tek adımda vara biliyormusun yok çayını tek yudumdamı içiyon sabah işe giderken gitmeden gerimi geleyim diyon yok bo3 istedikte istemediler bo3 gelmesin bo2 lerini geliştirmiş arkadaşların hakkı yenmiş olur oyun bu hızına yetişirsen sende 130 k atarsın herşeyde bu böyle denizde bile büyük balık küçük balığı yutar sende kasılacan çabalıyacan senelerini verecen fulleyecen kendini eskiden diyipte eskilerden kalma şeyler söylemeyin eski kalmadı oyunun gidişatı gayet iyi eskiden bir adamı iki kişi olacakki kovalıyacan kesecen nerde adam portan atlar kurtulurdu şimdi tek başına adam kesme keyfi yaşıyorsun daha ne neyse çok şey istiyonuz ama malesef

5. 1) Ben zaten full oyuncuyum hiçbir şekilde hak yenilsin diye bir düşüncem olmadı ve Olamaz
    2) BO3 kalkanının gelmesi şart çünkü savaşlarda bize tek kişi değil 5 kişi birden saldırıyor
    3) Sadece çok kişi saldırdığı için değil savaşlar çok kısa oluyor
    4) Oyunun gidişatı sadece parasız , durumu olmayanların daha kötü oyun oynaması yani oyunun gidişatı hiç iyi değil
    5) Senelerimi verdim gelişmekte olanları kastım düşman haritalarında yüzlerce oyuncuya yardım ettim kasıldım kasıldım ve fullendim
    6) Çok şey istemiyoruz istediğimiz Tüm oyuncuları düşünerek yapılan yenilikler , istediğimiz daha eğlenceli bir oyun , daha düzgün ve tabiki istediğimiz Daha Adil Bir Oyun...

Oyun henüz gelişmedi ama bir gün gelişecek.

Oyunu geliştirmek tüm oyuncuları düşünerek yapılan yeniliklerdir , şimdiki yapılan yeniliklerden bazıları ise mantıksızca düşünülen fikir birikintisidir.Olay maalesef ki bu şekilde arkadaşım.

Edit : Tabi bu kapıdan sonra baskınlarda oyuncu sayıları azalacaktır bu yüzden bu haritada bulunma süresi sınırlı olsun ve bu süre hergün yenilensin.

Son düzenlenen: 10 Aralık 2014
  6. fbrecep123

fbrecep123 User

Evet x3 de ben baskına gidiyorsam gittigim kamufleli baskında 122k yiyorsam o zaman bana fulleme deme o gemisi 122k atan adam bu oyuna en azından 600-1000tl arası yatırmıstır.

Oyun açıldıktan 1sene sonra başladım yani 2007den beri oynuyorum 2kere fulledim hesapları 1i çalındı 1de eskiden urim kalmamıştı o yüzden giriş bonusuda olmayınca arkadaşa verdim hesabı herşeyi satmıs tekrardan kasıyorum eski oyunu bildigini söyleme bana ben 1sene sonra başladım oyun ilk açıldığında arkadaşlarım oynuyordu bigboyla 1.sırada oluyordun.şimdi ise havoc zeus apis hercules geliştirme arge vb birsürü sey çıkmıs ben boşuna mı fulledim elin adamı benim 7yıldır oynadığım oyunu gelipte 500lira çekipte geçecekse o zaman orda dur derim.adamın seprom beslemesi felan ekledigi lazerle 122 atması... Eskiden 25k ile keserdik hatta x1ile bile keserdik. Bana burda gelipte her oyun gelişir deme geliştide noldu eskiden x3 x4 portalı tr3de tr2de 50-100arası adam olurdu şimdi 10kişi anca baskın gidiyoruz full gemiler var sadece hiç küçük gemi yok. Bu oyun böyle giderse dahada oynanmaz

7. her oyunda para verilip avantaj saglatan malzemeler var,daha hizlı fullenmenin tek yolu ya daha fazla kasacaksınız yada uri çekeceksiniz.
    200x li zamanlardada uri çekme vardi sadece fullunecek daha az şey vardı onun harici extra bişey gelmedi para olarak.ek olarak 7 yıllık oyuncuda olsanız sonuçta şuanki geminizi 7 yıldır geliştirmiyorsunuz.

genede oyum olumlu +1

Son düzenlenen: 11 Aralık 2014
  8. 7 senedir oynayan adamın şimdi full artı full gemisi olması lazım normal 10 iris 10 havoc bi gemi kasarak en fazla 1 yılda yapılabilir

9. fbrecep123

fbrecep123 User

ben 2hesap fulledim 2senede 2side 1i çalındı 1i güme gitti hic para yatırmadan fulledim sonra3ay ara verdim tr2de kastım 5-6 ay ugrastım güje giden tr3deki hesaba tekrar döndüm öyle hergün 7-8 saat bilgisayar basında otursak bizde yaparız ama cuma cumartesi pazar oynamayla 1senede hesabı full+fulle sana istedigin herşeyi veririm haftalık 10saat pc basındayım suan mobildeyim sadece 60tl çektim o da iris lf3 almak için eski oyun olsaydı oynama zevkim olurdu şimdi oyun zevki yok hiç kasasım gelmiyor hemde haftada 10saat oynayarak bu gemiyi 2seneden aşağı fulleyemezsin mantıklı konuşursan sevinirim

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

7 yıldır her gün oynamıyordur adam ona bakarsan bende tr1 ilk açıldığı gün oyuna başladım ama 7 yılın 2.5 yılı oynadım en fazla oyuna sonradan gelen şeylerden sonra toplasan 6 ay oynamamışmdır o yüzden havoc, hercules, lf4 gibi ekipmanlarım eksik hala.

11. fbrecep123

fbrecep123 User

Ben herkes gibi gelip gunluk açamıyorum dersler var sınavlar var oyun şuan sallamıyorum yazın işe giricem büyük ihtimalle full iris full bo2 ler 2-3 kapı yaparım yazın zevki çıkıcak oyunun bana

Bu arada destekledigin için teşekkürler ÇORBACI

12. llTheKara

llTheKara User

Kendini o şirketin sahibinin yerine koy o kadar emek veriyor calisanlarinin maaşlarini veriyor elbetki paraya dayali olmaliki para kazanabilirsin ama oyunda herşeyi bedavayada alabilirsin ama zamanin baya gider bence empati kur oyle düşün sen olsan o kadar emek harcayarak olusturdugun oyunu bedavami yaparsin?

13. webce

webce User

şimdi akşamada kadar işi gucu olmayıp burda olan arkadaşlar var birde parası cok olup nereye harcıyacagını şaşırann arkadaşlarımız var burda hergun akşama kadar oynayan insanlarla zaten oyuna para yatıramazsan yetişemezsinki hafta sonları yada haftada bir kac gun takılıp oynancak bir oyun değil bu oyun bu bir gerçek

14. ben zaten mantıklı konuşuyorum ama sen baştan oyuna 10 saat girdiğini yazmamışsın bende aynı dertten şikayetçiyim ama yapacak bişey yok zevkine oynayacaksın oyunu çok kafaya takma bu kadar

15. fbrecep123

fbrecep123 User

Eskiden nasıl yetistirdiyse parasını batmadıysa şimdide bişey olmaz kaç tane server var bir server başına sayamadığınız kadar par kazanıyorlar biraz eski oyunu getirselerdi akılları sonradan başına geldi yeni oyunda eski oyuna göre 2-3kat azalma oldugunu

bı yetkılı bıldırebılırmı konuyu + sı fazla ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2014
  16. CİLΛ

CİLΛ User

ödüller arttırılmalı ama 2. dediğini pek anlamadım oyunda zaten yeterince harita var

17. fbrecep123

fbrecep123 User

2.dediğim yüksek lvlere uygun harıta açılsa bızde rahat rahat kasılsak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.