İllegal Program Kullanıcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adamın nicki r******* ya adamın pet nickite ****** ve döne döne 1-8 de şu an streneur kesiyor gelin bi bakın ya serverim gb2 adamı daha öncede gördüm videoya aldım 1-4 teyken banlanmadı hayır yasak değilse söyleyin kullanalım amele gibi kasmayalım bizde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2018
  2. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Bot kullanımı yasaktır.
    Tarama ve banlamalar merkez ekip tarafından yapılmaktadır.
    Herhangi bir illegal program kullanıcısı gerekli cezayı alacaktır.

İyi forumlar.

3. görücez bakalım

4. Yani size ne desek az bide nicke sansur koymusnuz ****** *********

Adamin nickinin turkce cevirisi *** petinin nickide ***

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, mesajlarınızı birleştirdim.

Forum üzerinden bir üyenin bot kulalndığın iddia etmek yasaktır. Ne yazik ki bot banlamaları merkez ekibin kontrölünde. Ülkü takımları bu konuda bir şey yapammakta.

Forum kuralların size hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

6. G_s_G_s

G_s_G_s User

BOŞA yazıyorsunuz Para var oldugu surece gelir saglandıgı surece ıllegal programlar kapanmaz ıllegal programlara karısıyım yıllarca yazdım almanyanın haberı var dedıler boşuna yazmayın bu devran kahrı beladan berı bole degısmez duzen degısmez ınsanlar para KADAR tatlı acamaycagı kapı yoktur yazmayın boşa

7. ADAM BOT KULLANIYOR KULLANIYOR İDDA ETMEK NE DEMEK NE DEMEKK ?????***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2018
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğinin tamamını büyük harfle yazmak forum kurallarınca yasaktır. Lütfen mesajınızda anlamsız karakterler kullanmayın ve taşkınlık yapmayınız. Tekrari halinde forum kurallarınca ceza uygulanır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.