İllegal program kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 27 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizin göreviniz kuralları korumak. haksızlığı önlemek ve chatte huzur ortamı sağlamaktır. kuralları koruyor musunuz? HAYIR. haksızlığı önlüyor musunuz HAYIR. peki devam edelim...chatte huzur var mı? KESİNLKLE HAYIR! peki sizin işiniz nedir? önce bunun cevabını alırsam çok sevinirim.

.αкнιѕαяℓı. bunu beğendi.
  2. Dark9878

Dark9878 User

bunu foruma yazmak yanlış olur çünkü chat le ilgilenmiyorlar diye biliyorum sana önerim asla chati açma grup bulursam anca oranın konuşmalarına bakıyorum uğraşmaya bile değmez

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Viraaa

Viraaa User

ee nereye yazacak :)

4. şöyle biz klan olarak ; chat sport oyun zamanı gibi konular da derdimizi anlatamıyoruz. 1o yldır belki oyundayım 31 yaşındayım çözemiyrum. bu işte ya bir iş var ya da biz tam bilmiyoruz!!

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunun sinir bozucu olduğunun farkındayım, fakat bizlerde sizler gibi birer oyuncuyuz. Günlük yaşantımızda hepimizin belirli sorumlulukları vardır. Report sisteminin gelmesi ile birlikte sizlerde sizi rahatsız eden kişileri reportlayabilir ve ceza almasını sağlayabilirsiniz. Yada kişi ignore layarak yazdıklarını engelleyebilirsiniz.

Türkiye takımı olarak hepimiz işimizi en iyi şekilde yürütüyoruz. Eğer daha iyisini yaparım diyorsanız buyrun başvurunuzu gönderin..

Lütfen asılsız ithamlarınızın devamını getirmeyiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  6. asılsız itham mı?? 7/24 küfür yiyorum chatten adamları kesiyorum diye. hem sizin günlük yaşantınızı sormadım. onun hakkında neden bilgi veriyorsunuz anlamış değilim. neyse ben dışarıdan gördüğümü söylüyorum. forum belki dışarıda kalabilir ama sport biriminiz, chat sisteminiz hele ki report tırt...! burda bunun savunmasını yapmanız bile ne kadar sistemin vahim durumda olduğunu göstermektedir. benim sıkıntımı da söyleyim adamlar vuruş ve tutucu kullanıyor spotta yazıyoruz program ismi, video, resim istiyorlar atıyoruz hepsini ama hala işlem yapılmamış. yine sportta yazıyoruz 2 resimle işlem yapmayız diyorlar. burda 2 şey anlarım. 1.si gerçekten spot birşey bilmiyor 2.si ise sistem bilerek kullağının üstüne yatmış izliyor. şimdi sen themis modum oyuncu olduğunu söylüyorsun. böyle bir durumdasın. sporta foruma heryere yazıyosun ama işlem yapılmıyor. ne yaparsın ya da bunlardan ne anlarsın. elini vicdanına koy ve söyle. gerekirse bu soruyu baş admininize sorun o da cevap versin.

VidanjörR bunu beğendi.
  7. Aery

Aery Guest

Merhaba değerli oyuncu,
    Sizler gibi bir sürü oyuncu bu durumdan müzdarip fakat biz sizin sorunlarınızı üstlerimize raporlamakla görevliyiz. Bizim üstlerimizde oyun yapımcılarına bu sorunları ingilizce ve almanca çeviri yaparak gönderiyor zaten. Biz sizlerin oyun içindeki haksız illegal program kullanımı ile ilgili bütün haklarınızı her hafta savunuyoruz. Elimizde olsa teker teker bulup ceza vereceğiz fakat bizim elimizden sadece sizin sorunlarınızı raporlarmak geliyor ve onuda en iyi şekilde yaptığımızı bilmenizi isteriz. Chat banları ile ilgili eğer raporlama sisteminin üstüne bu sıkıntınız devam ediyor ise support birimleriyle resimli bir şekilde size küfür eden kullanıcıların profil linkleriyle beraber bize şikayet edebilirsiniz.

Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.