İllegal programlar ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CESUR-YÜREK tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admınler;

****** ve her turlu programı bitirdik engelledik diyorsunu neyı engelledınız anlayamadım. harıtada gemıler otomatık tutuyor ve ve uzaktan sıkmaya songaz devam. ama ne uyarı var ne ban var.

biz şıkayet edıncede bot taraması yapılıyor dıyorsunuz ama banlama yok malesef. bız bir dakıka bıle kullansak hemen banlanırız. aktık bu haksızlıga son verın ve esıtlıgı sağlayın.bu aksam bu yuncuyla kapıstım harıtanın ortasından benı tutuyor alayamadım *******

2. Merhaba ,

Öncelikle forumda bu tür program isimleri yazmamaya dikkat edelim.

Konuya gelecek olursak taramalar sonucunda tespit edilen hesaplar hemen değil belli periyodlar halinde sistem tarafından toplu olarak yani 3-5 değil 300-500 hesaba gerekli cezalar uygulanmaktadır. Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla pek bu şekilde durum yok yada bana denk gelmiyor bu tür şeyler bilemiyorum. Fakat bir gerçek var ki son alınan tedbirler ile oyun daha adaletli ve oynanabilir bir hal almıştır.

Ayrıca çalışan yada bu tür illegal program kullananlar varsa bunlar da tespit edilir ve gereken cezaları alırlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.