İllegal Programlara Çözüm Yok mu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 13 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

oyuna bak bot tutucular 4 ,4 etkinlik yazik ya oyun kalitesi diye birsey kalmadi oyunu merkemizi yonetiyor bot firmalari beli degil bu ayip size yeter 5 yildir bir care bulamadiniz bulmak istemediniz para veren degil bot kulanan oyunculara hep hak verdiniz yazik

2. titans___

titans___ User

Bu admin gemisi olarak gezen gemiler nedir grub da atlmyor da bir sürü var baya normal kasılıyorlar grub attılar bot da ki oyunculara bakıyoruz dedi de hani öyle kasılarak mı bakılır bozmadım boşver dedim

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

İthamınıza öncelikle bizler ne zaman bot kullanan oyunculara hak verdik? İddianızı lafzi olarak değil kanıtlarla birlikte görmek istiyorum.

Bizlerin bu konuda bir banlama ve işlem yapma yetkisi olmuyor ekipler olarak 3. parti yazılımları yalnızca merkeze raporlayabiliyoruz ve banlamaları tek elden yapıyorlar.

İyi Forumlar.

4. ihtiyar

ihtiyar User

yahu modum artık bırakın bu işleri o tek elden bann atan adam yerinde yok 3. parti yazılım kullanıcıları heryerde raporlarınız bir anlam ifade etmesi için sizinde bize kanıt gösterin Bann olduğuna dair sizlik bir durum değil anladık yahu anladık ama bizimde derdimizi anlatmak için kısıtlı yerlerimiz mevcut ve buralardan dile getiriyoruz. allah aşkına o kadar bug var ortada belli video platformlarında da dönüyor olmasına ragmen nerde bunun sonunca gelen bann. Hadi onuda geçtik bu açıkları bilmeden etmeden nasıl buluyorlar bu tür açıkların bir port atlayıp bulunmadıı ortada üst düzey birilerinin bunları paylaşması sonucunda ortaya çıktıgıda belli. Biz kullanalım demiyorum ama o adamlar buluyorda aylarca kullanıyor sonradan video çekip paylaşıyorlar ve oyunda hala ortada dolanıyorlar çok tuhaf ve bir okadarda komik. KÜRESEL serverinde 1. sıradaki adam aylardır sıralamada hala Bann almadı

Zan-zun, SON..SOVALYE™ ve -333- bunu beğendi.
  5. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Duruma müdahil olmak isterim izin verirseniz;
    Evet bu durumu dile getirebileceğiniz bir bölüm olmadığından dolayı ve DO Forum Kanalı da burası olduğundan dolayı oldukça normal karşılanması gereken bir durumdur.
    Bu durumu DC kanalında yabancı yetkilileri etiketleyerek anlatmaya çalışsanız; sizi belki banlarlar o kadar üstümüzde bir işlem yetkisi yok.
    GİŞ kurallarına bakınca durum ile alakalı kendileri ile çelişen bir sistemin olduğunu oyuncu olarak bende rahatlıkla söyleyebilirim.
    Bu durum hakkında Takım Liderlerimiz baskı yapmaya devam ediyor; iş yapmayacaksanız yetkiyi bizlere verin olarak. Ancak bu durumda da iki türlü sorun ortaya çıkacaktır. Gönülülük esasından olduğundan herkesin iyi niyetli olacağını düşünmüyorum.

Genel olarak halen yetki yok. İlerleyen dönemlerde ani değişiklikler de olabilir. İstemcinin bu durumlara çözüm olabileceği de söyleniyor.
    Bu durumları bizlere zaman gösterecek.

İyi Forumlar Dilerim.

6. Zan-zun

Zan-zun User

4,4 de cikiyoruz adam beni goremden yesil x4 vuruyor ema atiyoruz bide dalga geciyorlar roket atiyor resmen oyunun kalitesi bundan beli bizde biliyoruz merkez varsa bannlama yapacak tek yer diye bende diyorumki eger merkez yapmiyorlarsa bot firmalarina bas vuru yapalim belki onlar insafa gelir diyorum sene 2015 sene 2021 hala calisma yok hala raporlama var kardesim bize biri ciksin desin bannlama yapilacakmi yapildi diyelim 3 gun sonra geri acacaklarmi gemileri yada bannlama yokmu oyunda kimse kalmadi yaw ts ler bos cekiyor oyunda bot yakalama porgami dolu

son olarak merkeze bildirin cikan etkinler botcular icin dir diye bir yazi yapsin ona gore giris yapalim oyuna yeter bikdik artik yalanlardan ya

titans___ bunu beğendi.
  7. sekiz

sekiz User

Ben de bir şey eklemek istiyorum, yukarıda söylendiği gibi küresel serverinde 1. Sıradaki arkadaş aylardır orada ve bug olduğunu anlamamak için beyinsiz olmak gerekiyor. Yanlış anlamayın, kimseye hakaret etmiyor veya kimseyi beyinsiz olmakla suçlamıyorum.
    Fakat, bu kişinin normal olmadığını anlamak bu kadar mı zor? Tek bir tıklama ile banlanması gerekiyor. Lütfen küresele girip bakınız.
    Yani bu banlama işlemini bu kadar zor yapan ne? Uluslararası anlaşmalarla falan mı yapılıyor, Birleşmiş Milletler mi devreye giriyor?
    Bu kadar aciz ve şuursuz bir yönetim olamaz, kabul edin arkadaşım "EVET HATALIYIZ" demek bu kadar zor olmamalı. Bir hatayı, yanlışı düzeltmek öncelikle hatanın/yanlışın varlığını kabul etmekle başlar. Diyin ki; oyunu artık oynayan pek kişi yok bu yüzden, bu botları/bugları kullananları da kalıcı şekilde banlarsak kimse kalmayacak, batmak istemiyoruz.

Bu mesajı da büyük ihtimalle silersiniz, tıpkı aciz dikta yönetimleri gibi en ufak eleştiriye dahi kapalısınız. Yazık.

Küresele girip bakmaya dahi üşeneceğinizi bildiğim için aşağıya ekliyorum. Mesajı silmeden "hayaligenç" denen arkadaşınıza iletin bari, en yetkili o sanırım.

acizlik burada hakaret anlamında kullanılmamıştır, iltifat olarak bile kabul edebilirsiniz çünkü çok daha ağır şeyleri hak edecek şeyler yapıyorsunuz.
    Şubat ayında açılmış ve 1 saat oyun süresi olmadan Orgeneral yapılmış bir hesabı haziranın ortasına geldiğimiz halde kapatamıyorsanız bu en hafif tabirle acizliktir.

8. -333-

-333- User

a dan z ye hatta w @ ve Q ye kadar katılıyor ve destekliyorum artık yapılan raporların bu sadece bot konusunda değil tüm konularda ıspata muhtaç olduğunu düşünüyordum ve artık eminim rapor felan hikaye.adamlar 160 tane savaş biletini önce 320 sonrada 740 a yükseltip istediğini alıyorken bizimkilerde forumda dillendirildiği zaman mesajı editleyip dillendirilmesini engelliyorlarki kullananlar artıp iş merkeze ulaşmasın şimdi ıspatla der birisi biliyorumda o benim işim değil siz biliyorsunuz editlediğiniz mesajları arayın bulun.bizde anahtarlarla modülmü alsam gemi tasarımınımı alsam modül alsam bişey çıkmıyor eee tasarımı alsam hiçbir özelliği yok bari hızlandırıcı alayım oda bişeye enfi olmazki alsam ne olacak bari gg ye çevireyim belki bir zetamı açarım bilemedim kurgusunun içinde boğalalım gidelim..seprom bugunun kaçıncı versiyonu bilemedim adamlar oyunun verdiği indirim ve viple seprom besleyip fosur fosur gg dönmeye devam ederken bizde sarıtaş yetişmiyor diye zenginleştirmeyi açıp peti oto yağmaya bağlayıp anında beslemeyle kapı dönmeye çabalayalım ben bi a kapısı bitirene kadar adamlar 3 kapıyı bitiriyor vesselam..hangi birini söyleyim kime söyleyim adam foruma felanca bug hala devam ediyor bildirin şunu kapatsınlar diyor bizim tr takımı forum kralları laf cambazları herşeye verecek bir cevabı olanlarda mesajı editleyip görünmesini engelleyip kanıtınızla birlikte supporta bildirin diyor eee bildir işte senin işin ne üyelere laf yetiştirecek ya velasıl kelam derdim çoktur hangisine yanayım..

9. ihtiyar

ihtiyar User

buna ek olarak bişey daha söylemek gerekiyor sende benim gibi takip ediyorsan eğer bu küreseldeki sıralama durumunu bunun gibi bug yapan 2-3 kişi sıralamadan gitti aynı zamanda çıkmasına rağmen sıralamaya bu 1. sıradaki gitmedi bu bir art niyet mi acaba hadi onuda geçelim art niyet yok diyelim hala daha göremediler onu . Peki bu bugu ufak ufak yapanlara ne olacak :D geçenki Payment Delux bugunda olduğu gibi bir ödül gelebilir mi acaba ordaki açıklamada az yaptıkları için bann alan hesaplara verilen ödüller ne çabuk unutuldu ki ordada eksik bann olduğunu dünya alem biliyor. Hala hesap satışı altındaki gruplarda test serverindeki gibi 280 m urili hesap mı dersin 5 senelir bo2 ler mi dersin bir sürü saçmalık ortada :) Bana göre bu oyunda BOT kullanmak çok basit kaldı 2010 senesinde yapılan bot banını da hatırlatmak isterim adamlar serverleri biçti geçti adam kalmadı oyunda öyle bir bann dalgası neden gelmiyor artık

tryhardD ve sekiz bunu beğendi.
  10. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bu söylediğiniz ne yazık ki mümkün değil. Bizler bireysel veya takım olarak, illegal yazılım yapan yerlerle iletişime geçmeyiz.

Raporlama yapıyoruz ve bekliyoruz. Merkez Ekip tarafından gereken müdahalelerin yapılmasını.

Takımda size yalan söylendiğini düşünmüyorum. Kimsenin evet banlayacağız dediği halde banlama olmadığına denk gelmedim. Buna ek olarak, dediğiniz gibi etkinlik duyurularında böyle bir değişiklik yapılması mümkün değildir.

Küresele girdik baktık. Başka server de olanlara da baktık. Küresel'de sizin görmediğiniz ama bizlerin farkına vardıklarımıza da baktık ve gördük. Zor yapan bizlerin bu tip buglara karşı sadece raporlama yetkimizin olduğu.

Bunları söyleyecek biz değiliz. Bizler üzerimize düşen tüm görevleri fazlasıyla yaptık ve yapıyoruz. İsterseniz bu talebinizi buradan da iletebilirsiniz.

Arkadaşımız değil Takım Liderimiz.

İltifatınız için teşekkür ederim tüm Takım Arkadaşlarımız adına. Acizlik konusunda bende birşey eklemek istiyorum. Bizler defalarca tüm iletişim platformlarında bu sürecin nasıl yürüdüğünü ve işlediğini defalarca anlattık ve anlatmaya devam ediyoruz. Gördüğüm kadarıyla bunu anlamamak için direnen yada bunca yazılan cevaplara karşı gözlerini kapatan ve kafasını kuma sokan deve kuşları misali görüyorum. Bu kadar yazıları okumadan cevaplara şuursuzca göz atmadan tekrardan burada döktürmekte büyük bir acizliktir(şahsi kanaatim). Lütfen bunu hakaret veya kötü bir cümle olarak algılamayınız. Sadece sizin dilinizce acizlik iltifatına bilmukabele cevap vermek istedim(iltifata iltifat adetimizdir).

Mesela lafzi olarak değil de somut kanıtlarla birlikte daha ağır ne yaptık? Bu cevap hakkınızı kullanırsanız en azından hayranınız oluruz.

Yeniçağ zamanlarında, Katolik kiliseleri pardon bu hikaye değildi.. Evet hatırladım dünya düz veya yuvarlak hikayesini anlatacaktım. Neyse konuyu saptırmayayım.

O bugları yapan hiç kimse ile bir bağlantımız yok. Madem bunu merkeze iletmeyi engelliyoruz buyurun ispat hakkınız vardır. İspat etmenizi ivedi olarak istiyorum.

Kral iltifatınız için teşekkür ederim tekrardan. Editleyerek görünmesini engellediğimiz ve tabiri caizse merkeze iletilmesini engellediğimizi iddia ettiğiniz herşeyin kanıtlarını istiyorum. Sizlerin bildirmesini istememizin sebebi ise Ticket'ler ile birlikte raporlamamızdandır. Gizlediğimizi düşündüğünüz olayları kanıtlarıyla birlikte sizlerde buraya gönderebilirsiniz. :)

Bildiğiniz ufak ufak yapanlar varsa şikayet ederseniz öncelikli olarak inceleyebiliriz. Bunun yanında bu tip haksız kazançları yapanlar için script ile tespit edileceğini düşünüyoruz.

Bir bilseniz ne kadar yanıp tutuşuyoruz şöyle bir dalga gelse diye :)

İyi Forumlar.

kaptan34 ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  11. titans___

titans___ User

3üncü parti yazılımlar çoğu oyunda olan bir şey burda malesef chat de gizliden dalga geçiliyor kendisi zora gelince kaçyor bende bunlarla etkinlik yüzüne uğraşmak zorunda kalıyorum bakyorum olmuyor oyunu kapatıyorum oynamam bunlar her yerde bot da NPC kesenleri görmek için deha olmaya gerek yok veya özel göz gözlük gerekmiyor ha bu şekil konuşunca neden kızılıyor ban atılıyor denmesi hiç inandırıcı değil sizin burdan raporlamanız uslüp hoşunuza gitmiyorsa oyunu düzeltsinler bize kızmanız da anlamakda zorluk çekiyorum bunlara kızan modları .

12. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Biz sizden veya buradaki herkesin deha olmasını istemiyoruz. Özel gözlükte gerekmiyor lakin sürekli dile getirdiğimiz bir sorun 'yetkimiz kısıtlı ve yalnızca Merkez Ekip gereken cezaları vermektedir' demek istiyoruz. Bizler ban atıldı dediğimiz halde atılmayan bir kanıt gösterin bu şekilde konuşalım bu konuyu.

Bizler buradan raporluyoruz ve bunu her yerde dile getiriyoruz. Ama bunu bilerek hala aynı üslup ile devam ediyorsanız burada iyiniyet konusundan söz etmemiz dürüstlük kurallarına uygun olmaz. Kızmıyoruz sadece iyiniyet kurallarının suistimal edilmesini uyarıyoruz.

İyi Forumlar.

kaptan34 bunu beğendi.
  13. gedik

gedik User

peki yıllardır raporlama yapıyorsunuz ve yıllardır bir sonuç alamadınız hiç mi sormuyorsunuz ya siz bizi niye takmıyorsunuz neden bir cevap vermiyorsunuz diye artık bir geri dönüş yapın biz de oyunculara aktaralım diye geri dönüş istemiyorsunuz? çalıştığınız yerdeki bir yöneticiniz sizi takmasa cevap vermese 1 hafta ne yaparsınız böyle çalışmaya devam mı edersiniz? kafaya takmaz mısınız yöneticim neden böyle davranıyor diye? hadi devam edersiniz çünkü orası reel hayat maddi kaygılarınız var fakat yine de günün sonunda sonuç olarak bu sizi takmama süresi uzarsa yeni bir iş aramaz mısınız? aynı şeyi buraya uyarlayın işte sizi yıllardır takmayan bir merkez ekip var ve siz tek cevabınız oyunculara raporlama yapıyoruz tamam anladık tek yetkiniz bu ama bu kadar da olmazki, bizi biraz takın somut bir şeyler gösterelim oyunculara artık demiyor musunuz. Neyse bol bol raporlama yapın CV'inize yazarsınız reel hayatta işe yarıyor çünkü raporlama yapmak

Bu arada ben kimsenin istifa etmesini istemem ne bir modun ne bir adminin ama TR ekibinde çalışan bir en düşük seviyeli bir mod bile olsam yetkilileri oyuncuları takmayan merkez bir yönetici kadrosuyla çalışmam şahsen istifa ederim sonuçta kaybetceğim hiçbir şey yok sanal bir ortam burası belki o zaman ciddiye alırlar bazı şeyleri dikkat çeker ve oyunda düzelmeye başlar bir ışık olur merkez yönetime, özellikle bu toplu bir istifa veya benzer bir şeye dönüşürse

Son düzenlenen: 14 Haziran 2021
    tryhardD ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  14. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Yıllardır raporlamayı tüm DO Takımları olarak yapıyoruz ve cevaplar gelmiyor diye birşey demedik bu zamana kadar. Gereken cevaplar alınıyor ve gereken teyitlerde yapılıyor. Yalnızca banlama süresi ve zamanı belirtilmiyor henüz. Bu konuyla ilgili şirket politikasına ne yazık ki bizim bir müdahale yetkimiz yoktur. Politikaları gereğince, yapılması kararlaştırılan zamanda yapılır ve gereken işlemler yapıldı diye duyuru yayınlanır.

Gerçek hayatla ilgili örnek vermek istiyoruz madem şöyle verelim: Markete alışverişe gittiniz ve aldığınız ürün içeriğinden şikayetçisiniz. Bunu doğrudan dilerseniz üretici fabrikaya karşı dile getirebilirsiniz veya tedarik zinciri olan markete karşı dile getirirsiniz.

Doğrudan üreticiye karşı şikayetinizi dile getirmek isterseniz bu konuda Bigpoint üzerinden yapabilirsiniz. Tedarik kısmından dile getirmek isterseniz ise Support kanalını kullanabilirsiniz. Bizler ise kademeler şeklinde hiyerarşik olarak üreticiye kadar ilerletiyoruz ve sonrasında işlemlerin başlatıldığına dair duyuruyu alıyoruz. Genel olarak günlük hayatta baktığımızda da bir üründen şikayetçi olduğunuzda şu zamanda makinelerimizi kapattık tekrar bakım yaptık şu tarihte şunu yaptık gibi bir cevap almazsınız genel bir duyuru veya cevap alırsınız. Format aynı.

CV'imiz konusunda buradaki yaptıklarımızı hiçbir Takım arkadaşımızın yazacak kadar ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ve görmüyorum. Reel hayatta düşündüğünüzden çok daha fazlasına sahibiz, teşekkürler iyi dilekleriniz için.

İyi Forumlar.

kaptan34 bunu beğendi.
  15. titans___

titans___ User

Mod sana demiyorum gözlük mü lazım diye sizde burda sade raporlama yetkiniz var bu banı atmaya yetkisi olanlara söylüyorum bunlara iğneleme olarak söyledim her zaman ki gibi siz üstünüze alınıyorsunuz muhattap olarak sizi buluyoruz da bu ban vermeyi neden nasıl göremezler günlük grv dahi yapamıyorum gidiyorum bot kesiyorum sonra o botun albay rütbeli olanı geliyor başka şirketden benle vs atyor siz bu botları nasıl görmüyorlar diye raporlasanız nasılsa kendiniz diyorsunuz ban yetkiniz yok olmadığını bunu raporlamanız oyuncular bunu soruyor da diyebiliyorsunuz çekinmeden umarım .

16. Zan-zun

Zan-zun User

biz sizden bize kod verin demiyoruz biz para istemiyoruz

biz sizden adalet istiyoruz gec kalan bir adalet eger bunu merkez yapmiyorsa kapatsin oyunu sene 2015 sene 2021 hala raporlama ama sonuc 0

ben yokarda yazdim
    ya merkez diye birsey yok
    yada herkezin dedigin gibi botan birseyler kazaniyor

kendine zarar veren birsey yi neden hala engelemiyor
    bu is koaly degil diyorsunuz ama siz 5 6 yil da halademediyseniz suc bizim degil artik yalanlardan bikdik ha bugun ha yarin
    eskiden bot kulanan oyuncular gizli sakli olurdu bu isler adam chat yaziyor salak bak kamu aliyor diye
    bu normalmi sizde

tryhardD bunu beğendi.
  17. okan

okan User

mmm düşüneyim hayır

18. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bizlerde bu oyunu oynuyoruz ve sizin gibi inanın rahatsız durumdayız. Hergün bizzat yaşıyoruz bunu istisnasız. Her şikayeti özenle tekrar tekrar raporluyoruz ve yığınla gönderiyoruz ama ne yazık ki bir tarih alamıyoruz bu konuda. Gereken cezaların topluca verilmesini bekliyoruz :) Kusura bakmayın yanlış anlaşılma için o halde :)

Normal olmadığının farkındayız. Merkez var, yalan yok. Halletmek bizim elimizde olan birşey değil. Raporlarız gereğinin yapılmasını bekleriz. Bu bir süredir yapılmıyorsa sebebi de şirket politikasıdır ve politikanın uygulanmasını bekleriz.

İyi Forumlar.

kaptan34 bunu beğendi.
  19. gedik

gedik User

O zaman bir yöntem değişikliğine gidilemiyor mu? Size verilen cevapları bizimle de paylaşın. Şeffaflık her zaman bir kuruma şirkete katkı sağlar yaptığınız raporları nasıl yapıyorsunuz bir örnek gösterin paylaşın bu ay bunu bunu raporladık diye veya oyunun bir yol haritası varsa elinizde paylaşın bizimle. Sonuçta bu paylaşımların yapılmasının hiçbir zararı olmayacak dünya değişiyor kullanıcıyla müşteriyle her zaman iletişimde olan her zaman iletişimde kalan şirketler kazanıyor. (Bilmiyorsanız Agile metodolojisi incelemenizi öneririm tüm TR takımına).

Katılmıyorum yukarıda söylediğim gibi dünya değişiyor ve şirketler her kanaldan her ortamdan müşterilerinin şikayetlerini alıyor, onları dinliyor ve sonuç olarak hizmet veriyor veya bir şeyleri düzeltmek için hızlı davranıyorlar.(Omnichannel) Burada gelip bizi bigpointe supporta yönlendirirseniz gidecek kanallarımızı kısıtlarsanız, evet yanlış kurgulanmış olan bu işinizi doğru yapmış oluyorsunuz ama doğru işi yapmış olmazsınız, katma değer sağlamış olmazsınız bulunduğunuz ortama , sadece yıllardır gelen verimsiz bir düzeni devam ettirmiş olursunuz. Ve verdiğiniz örnek bence doğru değil burası bir üretim firması değil burası daha çevik olması gereken müşteriyle daha kolay iletişime geçme olanakları olan daha dinamik bir teknoloji ortamı. Ve ayrıca sizin belirttiğiniz gibi biz kaba tabirle makineleri şu saatte kapattık bu saatte açtık geri dönüşü istemiyoruz siz bizi çok yanlış anlamışsınız. Bütün oyuncuların tek beklentisi kısa vadeli orta vadeli uzun vadeli neler yapılacak edilecek belirli periyotlarda açıkça bir politika konulması ve oyunculara aktarılması her yapılan güncellemeyi şu saatte başladık şu saatte geliştirdik şu saatte teste aldık şu saatte canlıya alacağız diye ayrıntılı bilgi isteyen kimse yok. Sonuçta oyunun durumu gayet net açık farklı bir oyun oynamıyoruz.Yıllardır oyunun içinde olan sizler de bizler de aktif oynadığımız dönemler olsa da olmasa da farkındayız bazı şeylerin.

Neyse fazla uzatmanın manası yok burada bize katlanıyorsunuz saygım sonsuz gerçekten ama hiçbir zaman ortak nokta bulunacağını düşünmüyorum bu tür konularda, hem sizin vaktinize yazık oluyor hem bizim. Oyunun 3-4 yıldaki değişimini görünce de zaten her şey açık net görünüyor

Son düzenlenen: 14 Haziran 2021
  20. Zan-zun

Zan-zun User

vallaha forum adminim bende kurus islemiyor artik tsleri dolasin kendiniz bakin bos kimse ler yok bize savasan adam lazim ben kamu aliyorum ema atiyorum adam beni roketle kesiyor yine soyluyorum

bundan sonra gelecek etkinlliklere lutfen not gecin botcular tutucular icindir diyeki surda 50 100 kisi oyuna girmesin bizim paramizda yazik yoldan toplamiyoruz eger is raporlamaya kaldiysa 2023 gormez bu oyun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.