Duyuru İLLEGEL TIKLAMA HAKKIN DA

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve _NoWoмєηNoCЯY_[ΛГMΛ] tarafından 22 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SPORTA YARDIMCI OLALIM MI ?

1. EVET

oy sayısı 21
    84,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 4
    16,0%
  1. Tıklama programının oyunda çoğu oyuncu tarafından kullanıldığını biliyoruz bu kullanan oyuncuları videoya alıp sporta yollayalım arkadaşlar darkorbit güzel bir adım attı ve ve illegal program kullananları banladı arada kaçanlar oldu evet ama bu denli büyük bir banlamada bunlar normal BU TIKLAMA kullananları videoya alarak server ID NİCK şeklinde sporta gönderdiğimiz takdirde artık gerekenlerin yapılacağını düşünüyorum darkorbit te YENİ bir dönem Açılıyor.
    Bizim de bu düzene yardım etmemiz gerekiyor. HERŞEY DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN. bunlar olduktan sonra oyuna yeni başlayan ve oynayan sayısı git gide yükselecek ve DARKORBİT eski günlerine dönecektir.

2. bu atılan adımalr sonrası eski oyuncular olarak umutlandık umarım bot ve tıklama progmlarıda bann alıp daha temmiz bir oyun haline gelir

3. Tutucuyla yatıp kalkıp kendini bir halt sanan oyuncuların kesinlikle perma banı hakettiğini düşünüyorum.

4. TUTUCU banı unutulmasın lütfen onlara da ban istiyoruz :)

5. Son-KraL

Son-KraL User

TR6 nova klanı tüm hileler bunlardan çıkıyor

6. adminlerimizden güzel bir yazı bekliyoruz bu konu hakkın da biz tüm kanıtları yollamaya başladık bile :)

agnostiklive bunu beğendi.
  7. TUTUCU Kullananlar banlandı devamının gelmesini istiyoruz.

8. ___EGE___

___EGE___ User

BOŞVERSENİZE TREN BANI YAPTILAR ŞİMDİ YARISINDAN ÇOĞU GERİ ALINDI NE OLDU DA GERİ ALINDI OTOMATİĞİN HEPSİ KULLANILIYOR DEVAM EDİYOR BU ADALETSİZLIKTE BU OYUN OYNAN MAZ

9. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Kanıtları lütfen support ekibine atınız. Tren için gereken yapıldı ve yapılmaya devam edecekte. Ban geri alınmadı ban süresi doldu sadece ve ön uyarıydı bu devamı gelecek sizi biliyoruz olarak algılayabilirsiniz.

Provokasyon yapan arkadaşlara gelince eğer aynı tutumda devam ederlerse ban alacaksınız.

Program kullananları gönderin ve mümkünse tutucu olanları video linki ile gönderin. :)

Türkiye Takımı!

Sayfayı Paylaş