immunizer cpu fazla gitmesi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    Daha öncede aynı sorun oldu fakat fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi. Karantinadan cıkıyorum 1 kere cpu ya basıyorum. normalde 1 tane çekmesi gerekiyor iken bazen 4 bazen 5-6 tane birden gidiyor. Nasıl oluyor anlamadım. 1 cpu basılı iken 2 ncisi normalde basılamaz. şu anda resmen 1 kapı için 90 adet hbrit gitti.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2019
  2. Aliens

Aliens User

Bu sorunun kaynağı tam kapıdan haritaya atma aşamasında birden çok kez CPU'ya basarsanız bu sorun yaşanıyor. Kayıp yaşamamak adına kapının bitmesini ve sizi x-7 haritasına atmasını bekleyin. x-7'de basarsanız CPU'ya bu sorunu yaşamayacaksınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  3. Support mail at hesabını kontrol ettikten sonra giden CPU larını geri veriyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  4. Support size iade edebilir.

Buna önlem olarak da envanterinizde sadece 1 cpu bulundurup karantina yapabilirsiniz.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Immunizer CPU birden fazla kullanılabiliyor birden fazla kullandığınızda var olan kapınıza hayat ekliyor eğer kapıya atlayamadığınızı düşünüp galiba aktif etmedim kapımı dedikten sonra birden fazla bastıysanız iki üç cpu kullanmış olabilirsiniz tabi ki bu benim tahminim resimden anladığım kadarıyla farklı bir sorunuz var ise Supporta sorununuzu yazınız onlar gerekli incelemeyi yapacaklardır.

Ek olarak foruma resim yüklerken Resim Direkt Adresini kopyalayıp yapıştırırsanız forumdaki resim ekleme kurallarına uymuş olursunuz^^

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.