İmpulse Görevleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve mm2001dd tarafından 8 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mm2001dd

mm2001dd User

bu görevi yapabilmemin daha hızlı bi yolu yok mu 36 proyum önüme çıkan impulse yok oluyor fakat görevi aldığım andan itibaren impulse arayana kadar görevin 1.dakikası bitmiş oluyor tek başımayım bu görevi yapmayı başaran birisi biraz taktik verebilir mi şimdiden teşekkürler.

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Tek taktiği Invoke npcsinin impulse saldığı anda hepsini kendi üstünüze almanız olacaktır.

İyi Forumlar.

3. mm2001dd

mm2001dd User

bunu denemiştim fakat ciddi derecede ortam bot dolu olduğu için botlar sıkıp tüm impulseleri kaçırıyor zaten

4. merhaba ben dün gece yaptım bu görevi tek başıma iki tane invoke'a sıkıp içinden çıkan impulseleri kesiyoruz bugün kapı günü olduğu için BLnin boş olacağını düşünüyorum en azından benim oynadığım serverde öyle bugün deneyebilirsin, çift hasar desteği ve seprom besleme ile süre açısından bir sıkıntı yaşamadım görev bittiğinde 1 dakikaya yakın süre vardı daha

5. tryhardD

tryhardD User

Denilenler gibi impulsları toplayın peşinize gidin istasyondan alın görevi oyalanmadan x4 rsb serice kesin eğer dp'niz yetmeyecek ise de enerji transferi açın bu kolay olan versiyonu. Bunun bir de 30 dk'de 50 impuls 50 attend versiyonu var onu da düşünün. Ki haritalar kapı günü olduğu için impuls doludur şu an kimse kesmiyor bunu bir fırsat olarak değerlendirin.

6. NO-ONE

NO-ONE User

grubla yapmak en mantıklısı

7. Server Tr1-5 ise nick alabilir miyim? Yardım edebilirim.

kaptan34 bunu beğendi.
  8. ben tr1-5 serverindeyim eğer müsait olursanız banada yardım edebilirmisiniz yalnız şirketim vru nick çotanak28uğur

kaptan34 bunu beğendi.
  9. D4Y1*

D4Y1* User

5 sefer aldım 18 de kalıyorum hep bende bırakıver'dim olmuyor...

10. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

Sunucu belirtin oyuncu arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Uygun bir zaman olursa kullanıcı adınızı belirtin bende yardıma gelirim. :)

11. BUKANN

BUKANN User

Görev kulesinde görevi alıp invoke/impulse kesilen yere dönmek uzun sürüyor, çok süre kaybedersiniz.
    Onun yerine gemiyi invoke kesilen yere getirip çıkış yapın. sonra x-1 haritasındaki bir gemiden giriş yapın, görevi alın ve ekranı kapatmadan hemen anasayfadan asıl geminize tıklayın. böylece göreve daha çabuk başlayabilirsiniz. 10 saniye de kazandırsa kârdır.
    ben de tek başıma çok denemiştim, zor bir görev, hem de hafta içiydi. düşman BL haritasında cansız herkesi kesip öyle yapmıştım

Dontforgetme ve kaptan34 bunu beğendi.
  12. Bu sunucuda çotanak28uğur adında bir Pilot yok. :(

13. kusura bakma arkadaş foruma yazarken küçük harflerle ve düz olarak yazmışım nickimin orijinali aynı zamanda forum niickimin aynısıdır yani sonuç olarak o serverde hemde yıllardır varım

Sayfayı Paylaş