Impulse II Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 12 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bl haritasında bulunan bu yaratıkla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum ve çözülmesini istiyorum.Haritada tek başına kesilelerek rinusk kasılan tek canavar bu.Attend çok elit ve besleme harcıyor, değmiyor harcadığının zamana.Invoke de tek kesilemiyor.Şuan haritada 3 ınvoke var ve hepsinin içi boşaltılıp ımpulseleri kesilmiş.
    Impulselerin de attend gibi sürekli ve fazlaca haritada çıkması istiyorum.Ayrıca çıkan ımpulselerin radyasyona kaçmamasını istiyorum.Dakikalardır haritada dolanıyorum ama 1 tane bile ımpulse bulamadım.Gerekli yerlere iletirseniz sevinirim.

2. evet öyle bi sıkıntı var haritada spawnlanıyorlar ancak belli bi süre sonra radyasyona giriyorlar hemde çok derinlere yani bencede bunun duzeltılmesı gereklı

HatayLı_ASİ_[☾★] bunu beğendi.
  3. Ne lazermis arkadas millette ne sinir ne de besleme birakti yahu:D

4. .maxpayne

.maxpayne User

çok elit ve besleme gidiyor düşman da çabası

HatayLı_ASİ_[☾★] bunu beğendi.
  5. Yeni lazerler özellikle full oyunculara sunulmuş yeni bir hedef aslında.Herkeste buna bulaşmak için uğraşıyor.Ekipçe takılanlar fullediler bile.Ama benim gibi günde ortalama 2 saat kadar oynayabilen kişiler böyle uğraşıyor.2 saatin 1:30 saati de yaratık aramayla geçince böyle isteklerimiz olabiliyor.

6. ben çok kanser oldum zaten invok kesıyorm lanet şeyde hep bana vuruyor canımız az yer dğiştriyorz mesela altımıza mayın atan mı dersin o kadar npc içnden nokta canımız kaldıgında tık diye tıklayp tekrar kamufle alan mı dersiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2019
  7. KATALONYA

KATALONYA User

İmpuls II invoke haricinde haritadan çıkmakta ancak saçma bir algoritması var nasıl çıktığını bilmiyorum sadece sabah resetinden sonra çok sayıda oluyor sonra azalıyor tüm impulsları kesseniz bile düşman bulucu gösteriyor bir bakıyorsunuz radyasyonda. Sayıları sabah nasıl fazla oluyor kestikten sonra neden yeniden doğmuyor anlamış değilim resetten sonra oyuna girmekten bıktım sırf şunları yakalayayım diye :D umarım çözülür.

8. Haritada rastgele dolaştıkları için resetten sonra hepsinin radyasyona gitmesi vakit alıyor. Haritada belli sayıda yaratık olabilir radyasyonda kalanlar kesilmedikçe de spawlanamazlar.

O yaratıkları en az elitle kesmenin tek yolu Prometheus olmayan tüm lazerleri çıkarmaktan geçiyor. Ben ilk başlarda normal kasıldım sonra lazer 20 civarı olunca artık diğer lazerleri çıkardım ve onlar yerine kalkan koydum. Bu sayede hem besleme hem de elitten tasarruf yapmak mümkün. Sonuçta vuruşunuz çok da değişmiyor. Şöyle ki 10 Prometheus olsa ve diğer 26 lazer normal LF4 olsa ve bunları çıkarsanız vuruşunuz yarı yarıya düşmüş olur ama cephane tasarrufunuz 3 olur.

Son düzenlenen: 12 Mart 2019
  9. Sizin söylediğiniz de bir çözüm ama bu sefer daha çok zaman harcamamız gerekir.Ayrıca dediğiniz gibi lazer sayının bunu yapabilecek seviyede olması gerekir.Bence bizim değil darkorbit ekibinin bir şey yaparak bunu düzeltmesi gerekiyor.

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğinizi lütfen güncelleme ve fikir havuzu bölümüne açınız. Anket ekleyerek üyelerden gereken desteği alırsanız bunu merkeze ileteceğim.

İyi forumlar

11. impulse kesmek aramak sorun zorlada olsa bulduğumuzu kesebilmek tam bir çıkmaz kendi şirketinin adamları düşman şirket klan arkadaşlarına ajanlık yapıyorlar bl haritasında düşman klan istasyonu kurup ajanlarıyla beraber adam kesiyorlar böylece normal oyuncuların bu haritada kasılmasını engelliyorlar düşman şirketlerle işbirliği yapan kendi şirket elemanlarına söyleyeceğim tek bir şey var kendiside dahil tüm yakınlarının hatırını soruyorum diğer arkadaşlara iyi oyunlar

12. Bazı şeylerin fikir havuzu ile alakası yok. Örneğin yaratıkların radyasyona gitmemesi bir fikir değil gerekliliktir bu sorunun iletilmesi gerekmekte.

Spinaci bunu beğendi.
  13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum rapor edilecektir. Geri bildirmileriniz için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

14. KATALONYA

KATALONYA User

Katılıyorum binlerce oy almış anketlerin gerçekleşmediği bir ortamda oyun sorununun anketlenmesi makul görünmüyor.

15. Yukarıda arkadaşlarında dediği gibi ankete gerek duymadım ve bu sebeple anket açmadım.Ben yeni bir fikir ortaya atmadım.Oyun içerisinde sıkıntı gördüğüm bir durumu açıkladım ve sizlerin yetkililere bizden daha kolay ulaşabileceğinizi düşünerek iletmenizi istedim.Bu sıkıntı ilk mesajımda da dediğim gibi ımpulse II yaratığının radyasyonda kaybolması ve çok az sayıda haritada doğmasıydı.
    Bu konuda daha hassas davranan .Paradoks. adminimize teşekkür ediyorum.İnşaAllah raporlamanız boşa gitmez :)

Labirent bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.