İmza çizgisinde değişiklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi sizce?

1. İlk resimdeki (basit olan)

oy sayısı 2
    12,5%
  2. İkinci resimdeki (venom olan)

oy sayısı 14
    87,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OKuluna gidersen çok pişman olursun iş bulamassın, g-başka iş miyok onu okumak daha iyi :)

2. MKS-705

MKS-705 User

liseyi bitirdim saten :D üniyi başka bisi düşünyorum ametör olarak idre ediyoruz işte ;)

3. sportmen70

sportmen70 User

beyler muhabbet yapmayın :cool:

4. Bence 2 resim ekleme hakkı olsun imzalara. Alta küçük bannerlar koymak istersek koyamıyoruz çünkü :)

Ama o da güzel fikir. Kişiselleştirilebilir ...

5. Güzel fikir, en azından bu şekilde sade ve basit bir görüntüden iyidir, +1.

MKS-705 bunu beğendi.
  6. güncel gençler...

updullah - erdem_korkmaz70

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2014
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir.Yani orda venom değilde darkorbitin amblemi gibi birşeyde olabilir.Ortak olması için venom değilde farklı tasarım sevenler kırılmasın :)

İyi forumlar

8. gerekli düzenlemeyi yapıcam da işte biraz uzun sürecek gibi :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geç olsun güç olmasın zamanla halledilir inşallah :)

İyi forumlar

10. Gayet güzel bir düşünce 2 resim(venomlu) yakışmış üstelik kalın bir çizgi gibi durduğu için konu ile imza birbirine karışmaz (şahsen ben arada imzaları okuyorum) :)

11. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resim boyutları imza kurallarına uygun değildir. Forum imza kurallarına göre genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmaması gerekiyor. En kısa zamanda kurallara uygun olarak düzenleyiniz.

İyi forumlar.

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  12. Yenilik gelmesi güzel olur. "İkinci resimdeki tabii" . +1

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.