İnaktif hesap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛMPİRE tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛMPİRE

VΛMPİRE User

Hesabımda TR2 ye giriş yapamıyorum supporta mail atıyorum bana forumdaki yazıyı yolluyor.

be yöneticiler gözünüzde mi görmüyor. inaktif hesaplar için script çalıştı 1 hafta diyor.. konu açılma tarihi 12 Kasım 2018.. hangi 1 hafta bu ??
    gemime nasıl giricem yönetici arkadşlar cevabı bu kadar mı zor..

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki, ne yazik ki support ekibinin inaktif hesaplara müdahele şansı yoktur. Bu durum için sadece çalıştırılan Scriptin bitmesini beklemek zorundayız. Bu sürecin inanılmaz şekilde uzadığının bende farkındayım, keşke elimden bu sürecin kısa sürede bitmesini sağlayacak bir şey gelse:(.

Ilaveten şunuda belirtmeliyim ki, bahsettiğiniz konudaki ifade konunun yayınlandığı tarihteki durumdur. Mesajın yayınlanma tarihini kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.