İnAktif Hesaplar

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KELP7784, Dec 4, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KELP7784

KELP7784 User

sevgili darkorbit yetkilileri 2017 yılından beri darkorbit e bigpoint portalının üzerinden giriş yapıyordum ve bu sene Eylül ayında duyum aldımki portal kapandı ve benim için çok kötü oldu portaldan giriş yaptığım hesap askıda kaldı ben oyuna geçen sene çok para yatırdım hepsi boşamı gitti yani ticket atıyorum oyalamaktan başka birşey değil epostam belli hesap adım belli nasıl kurtaramıyorlar hesabımın Tr birleşmesiyle alakasıda yok hesabım Global Avrupa 1 de benim hesabım boş yere askıda kaldı lütfen yardım edin hesabımı nasıl kurtaracam arada kalan hesapları kurtarmak için çalışıyormusunuz eğer kurtarıyorsanız hesapları ortalama ne kadar sürer bu iş çok sıkıldım artık

avci1081 likes this.
  2. Merhaba,

Hesabınızın hatırladığınız bilgileriyle beraber bulabiliyorsanız normal pilot profilini de sıralamadan bulun.
    ID'nizi hatırlıyorsanız ekleyiniz.
    Bu bilgiler eşliğinde durumunuzla ilgili support destek birimine mesaj atınız.

İyi forumlar.

KELP7784 likes this.
  3. KELP7784

KELP7784 User

Biliyorum ve şuan yazdığım foruma girmek için olan hesabım ama sıralamada nasıl bulacam hangi klanda olduğunuda unuttum o konuda yardımcı olun sadece hani oyunun sayfasında girdim nerden sıralamaya girip kendi hesabımın profilini bulucam ?

4. Merhaba,

Mevcut oynadığınız sunucuya giriş sağlayın .
    En iyi oyuncu sıralaması içinden kullanıcı adınızı listeleri görüntüleyerek bulmaya çalışınız.
    Bulduğunuz noktada isminizin üzerine tıklayınız açılan sayfada ki linki kopyalayınız.
    Kopyaladığınız bu link sizin mevcut profil hesabınızın linkidir.
    Supporta mesaj atarken bu linki de eklemeyi unutmayınız.

İyi forumlar.

5. KELP7784

KELP7784 User

Çok sağolun belkide sayenizde hesabım kurtulcak sizin gibi hızlı cevaplayan yardımcı moderatör adamsınız :D

Manitu likes this.
  6. hangi admin interaktif hesap hala cözecekler

7. KELP7784

KELP7784 User

??? Nasıl yani

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Eğer verilen cevapların yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Lütfen sorularınızı anlayıp cevap verebilmemiz adına sorularınızı açıkça dile getirin, aksi taktirde yardımcı olamıyoruz.

İyi forumlar.

9. KELP7784

KELP7784 User

moderatör bey ben bu sıralamaya girdim arkadaşlarımın hesaplarınıda gördüm ama bi benim hesabım yok 10.000 kişi içinden tek tek aradım ve hesabım gözükmüyor sizce neden olabilir mmo vru tek tek baktım ??? bir hesabımın olduğunun tek kanıtı mailime darkorbitten hesap ismime mesajlar geliyor abone olmuştum bültene çünkü malesef bulamıyorum hesabımı lütfen bilgilendirin

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kullanıcı adınızı supporta iletiniz.
    Şuanlık yapabileceğiniz tek çare budur ya hesabınızın son ismini hatırlamıyorsunuz yada gemi sıralamanızı yanlış hatırlıyorda olabilirsiniz.

İyi forumlar

11. KELP7784

KELP7784 User

Son ismini hatırlıyorum ama sıralamada gözükmüyor oyuncu ismi dışında hesap isminden scriptle felan bulamazlarmı hesap ismi ve gmaili biliyorum?

12. AKDENİZ modumuz hızır gibidir. Foruma girdiği zaman konu atlamak her konuya cevap verir, bazen sabah gördüğümüz AKDENİZ modu akşamda görebilirsiniz. Forumda gördüğünüzde kaçırmayın hemen sorularınızı sorun, konularınızı açın :)

Umarım hesabınızı geri alırsınız

KELP7784 likes this.
  13. KELP7784

KELP7784 User

Malesef sıralamada da gözükmüyor hani 5-6 sene önceki hesabımı almaya çalışsam haklılar kesin silinmiştir ama daha geçen seneki hesabımı bulamıyoruz verdiğim paralar ı geçtim emeğim boşa gidiyor. O yüzden sıkıntı oldu gmail belli ama script ten daha iyi yazılım bulmaları lazım gmail belliyse hertürlü bulmaları lazım bütün oyunlarda bu böyledir.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Script çalışması bitdiğinde tüm hesablarınıza hatasız bir şekilde erişebileceksiniz. Lütfen forumda duyrusu yapılana kadar hesablarınıza giriş yapmayı denemeyiniz.

İyi forumlar.

15. avci1081

avci1081 User

Umarım forbidden hatası 2019 da da devam etmez gerçekten çok sıkıldık biliyorum sizin elinizde değil ama en azından bir tarih istiyrouz tarih olmayınca insanlar scripti baltalamaya devam edeceklerdir :(

16. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Net tarih malesef veremiyoruz.Ama bitmesi yakındır. Tek ricamız lütfen hatayı alan üyeler duyurusu yapılana kadar hesaplara girmeyi denemesin .

İyi forumlar.

17. KELP7784

KELP7784 User

Sayın mod darkorbitte ismimi giriyorum epostaya mesaj gitmesi için yeşil yazılar çıkıyor kabul oldu diyor ama hata veriyor bembeyaz sayfa forbidden hatasımı oldu şimdi ?

18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz? Nasıl yapılacağını buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

19. KELP7784

KELP7784 User

Hangi resimi yollayayım ?

20. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne zaman bu hata ile karşılaşıyorsunuz, daha detaylı anlatır mısınız?

Aldığınız hatanın ekran görüntüsün lütfen.

İyi forumlar.

KELP7784 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.