İnAktif Hesaplar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 4 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

Şu mesaj mail ime gelmiyor ? Şimdi dikkatinizi çekecek 1 fotoğraf daha yolluyacam

Sanırım telefondan yazdığım için resimler yollanmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen buradaki S.S.S de belirtilen şekilde resim ekleyiniz.

İyi forumlar.

3. KELP7784

KELP7784 User

[​IMG] 2. Fotoğraf anlaşılmıyormu sizce çok belli ama hesap hiçbiryerde gözükmüyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2018
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Reismlerden anladığım haber bültenine abone olmuşsunuz. Sorun tam olarak nedir?

İyi forumlar.

KELP7784 bunu beğendi.
  5. KELP7784

KELP7784 User

Sorun benim aboneliğim gözüküyor kullanıcı ıd gözüküyor gmail belli ama hesap inaktif durumda

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer hesabınıza sunucu birleşiminden önce uzun süredir, giriş yapmadıysanız, hesabınız inaktif duruma düşmüş olabilir. İnaktif durumdaki hesaplar için script çalışması devam etmektedir. Lütfen bu süre zarfında hesabınıza giriş denemesi yapmayınız. Bu işlemin süresini uzatabilir.
    İşlem bittiğinde forumda duyurusu yapılacaktır.

İyi forumlar.

7. DUMAN.

DUMAN. User

Oyunu uzun süre oynamadıktan sonra benimde başıma gelmişti kullanıcı adınızı attıktan sonra pek sorun kalmıyor

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  8. rodinn4747

rodinn4747 User

benimde gemim forbiden hatasını yaşıyorum yaklaşık 1 ay gemime giriş yapamıyorum lutfen yardımcı olunuz sayın admin yoksa oyunu bırakacam 5 yılık gemime giriş yapamıyom bu ne saçmalıktır lutfen en kısa surede sorunun çözulmesini talep ederim

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Lütfen farklı yerlere sürekli yazmayınız konunuza cevap verdim sürekli yazmanız bir şeyi değiştirmeyecektir, aksi halde kuralları çiğnemiş oluyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.