Bug / Oyun hatasi İnaktif Hesaplar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -]Europa[- tarafından 26 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hayır, büyük ihtimalle script çalıştırıldığı için o bildirim ekranını alıyorsunuz. Tahminimce hesabınız kısa zamanda açılacaktır.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
  2. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

Global Avrupa 1,2,3,4,5,6 bu serverlerden hangisinde bitti acaba bi kaç serverde bitmişti dediler

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu hakkında duyuruda şu şekilde ifade edilmişti;
    Daha fazla bilgi için duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. KELP7784

KELP7784 User

Ben supporta bilgilerimi verdim çözüceğiz dediler ortalama kaç gün sürer sizce

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Script çalışması devam ediyor. Şuan için belli bir tarih vermemiz zor yalnız daha fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz.

İyi forumlar.

KELP7784 bunu beğendi.
  6. ISosyetikI

ISosyetikI User

tamam teşekkürler

exsak3781 bunu beğendi.
  7. KELP7784

KELP7784 User

Konuyu kitleyebilirsiniz

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

9. KELP7784

KELP7784 User

merhaba,

Sayın mod lar supportla iletişime
    Geçtim ama hala script in bitmesi bekliyorum

Global avrupa serverlerinde script ortalama ne zaman biter çok sıkıldım bütün etkinlikler kaçtı lütfen artık bitsin bu iş 2 aydır bekliyorum eğer bu iş dahada uzarsa yani siz portalı tekrar açmayı bi düşünün bu kadar 300 milyon oyuncu olan bi oyun bu kadar kalitesiz bir yazılımla oyunu düzeltemez

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Daha önce aynı problem ile açtığınız konu olduğundan dolayı konularınızı birleştirdim. Yukarıda da ifade edildiği gibi ;
    Lütfen bu süreçte sabırlı olunuz.

İyi forumlar.

KELP7784 bunu beğendi.
  11. Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere oyuncuların bir kısmı bu durumda hesaplarına erişemedi. ben yaklaşık 3 aydır hesabıma giriş yapamıyordum ki birçok etkinlik ve ödülden mahrum kaldım. vot kapısı olsun,skull kapısı olsun bunların yanında çektiğim vip vve katlayıcılarımın boşa gitmeleri olsun aylık takvim ödüllerini kaçırmam ile birlikte bu ay verilen 165 oili kaçırıp çok önce alabilmem gereken gemim olsun birçok zarara sebep oldu bu olay. Ben açıkça bu durum hakkında telafinin şart olduğunu söylüyorum. Mod arkadaşlar lütfen gerekli raporlamayı yapınız. iyi günler.

12. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Bu konuda istekleriniz yetkili birime iletilecektir. Telafi konusunda verilecek karar, merkez ekibe aittir.

İyi Oyunlar.

13. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

2 aydır oyuna giriş yapamıyorum ve bu durum çok sıkıcı sıralamam ve rütbem düşmüş ne zaman bitecek Script her zaman çok az kaldı diyorsunuz Genel merkez çalışma yapıyor diyorsunuz ama ortada. Hiçbir şey yok daha ne kadar bekleyelim hesapların linkinide ıd sinide supporta attım hala genel merkez düzeltecek diyorlar.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca konu başlığını Yardım, Acil vb. şekilde olması yasaktır. Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

İnanın her hafta sizlerin bu şikayetlerini raporlara ekliyoruz. Ama ne yazik ki bizler bu duruma yapabileceğimiz hiç bir müdahele yok.
    Umarım kısa sürede hesabınıza erişebilirsiniz.

İyi forumlar.

KELP7784 bunu beğendi.
  15. exsak3781

exsak3781 User

bunu dedıgınızden beri 1 hafta geçti hayla açılmadı artık bır sey yapılması lazım başka sunuculara gıremıyorum yenı hesap verdı bır sunucu da degıstırınce sunucuda kalıyor duzelmedı.(exsak378)

16. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda bizim yapabileceğimiz bir işlem bulunmamaktadır, gerekli cevapları ve işlemleri support yapacaktır. Lütfen bu süreçte biraz daha sabırlı olmanızı rica edeceğim.

İyi forumlar.

17. hesabıma aylardır giriş yapamıyorum..
    support dalga moduna bağlamış

benim hatammı birleştirmeyin sunucuları sizin yazamadığınız oyunun suçu benimmi

support elimizden bişey gelmiyor bizim yetki alanımızda değil
    forum yöneticileri kilit yapmaktan başka bişey yapmıyor..

DARKORBİT DALGA MODUNA ALMIŞ.

HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM SCRİPT ÇALIŞIYORMUŞ AYLARDIR YAPAMADINIZ
    YILLARDIR OYNADIGIM HESABIMA GİRİŞ YAPAMIYORUM

SABIR KALMADI ARTIK YETER ARTIK .......

18. Aliens

Aliens User

Aslında yerden semaya haklısınız ama yanlış kişilere çemkiriyorsunuz. Evet, ortada çözümlenmeyen ve sürekli bir uzatılan sorun var. Ama ne yazık ki bu sorun ne Support nede Forum ekibinden kaynaklı değil. Hamburg yönetim ofisi bu konuda yetkili ve onlar da pek istekliymiş gibi çözüm odaklı davranmıyorlar. Kızın ama bir suçu olmayan, üstlerinden bu cevabı vermelisin diyene değil, doğruca yönetim ekibine yapın. Bu arada, Artemis'te bu konuda bir şey yapamayan bir kişi. Çünkü onunda yetkileri sınırlı. Oyunun kod yazma paneline erişimi olmadığı için doğal olarak bunları çözmesi beklenemez.

exsak3781 bunu beğendi.
  19. Warturtle

Warturtle User

merak etme telafi olarak 1000 rsb vercekler,aylardır giremememizi karşılar

20. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda büyük harfle yazmak yasaktır.
    Script çalışması devam etmektedir. Evet malesef sonuçlanmasını beklemek zorundasınız. Telafi olarak darkorbit ekibi olarak merkeze bunu ilettik ne yazık ki beklemekten başka çareniz yok lütfen duyuruları takip ediniz. Bizlerin buna müdahale yetkisi yoktur bizler ve adminler sizlerin sorularınızı ve yetkimiz sınırında sorunlarınızı çözmek için görevliyiz.

Mutlu yıllar

VALEYARD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.