Bug / Oyun hatasi indexinternal.es hatası geçici çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►°Κ•Λ•Η•!•И°◄[T.C]тя tarafından 16 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar sorunu kendimce çözdüm ilk önce eğer yan oynadığınız bir hesabınız varsa ona giriyorsunuz ve sonra yan sekmede dark orbitin giriş yapma yerini açıyorsunuz sonra giremediğiniz hesabınızın kullanıcı adını şifresini yazıp giriş yapın yine o hata gelicektir ve diğer sekmede açık olan hesabınıza geliyorsunuz örneğin skylaba tıklıyorsunuz ve o giremediğiniz hesabın içine girmiş bulunuyorsunuz
    not: sakın skylaba tıklayın dediğim yerde sayfayı yenilemeyin ve geri çıkma tuşuna basmayın

takıldığınız bi konu olursa yardımcı olurum

(_тяαкуαℓı_) bunu beğendi.
  2. bi işe yaramıyor denedim 5 kere

3. saolasın kardeşim sonunda giriş yapabildim ama şuanda bile bu hatayı alıyorum sunucularda sıkıntı mı var ne zaman düzelecek admn yok mu ? hesabıma giriş yaparken hala aynı hatayı alıyorum sunucu ayarı bitmedi mi hala ?

4. ben giriş yolunu buldum ilk önce hesabı giriyoruz hata vericek sonra sayfayı yan sekmeden urlye darkorbit yazın sonunda skylab veya hangar ticaretin kodu varsa tıklayın direk oyun içine giriçektir

5. sen adamsın kardeşim. bende buna benzer birşey denedim ama anasayfa üzerinden denedim. skylab hangar v.s. denesem olacakmış meğer. zaten çalışmayan sayfa anasayfa yoksa diğer sayfalar çalışıyor.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Giriş sorunu çözülmüştür.

İyi forumlar.

7. hocam bizi mağdur ettiniz bir telafisi olmayacak mı ??

8. bençede olması lazım kasılamadım bonusu alamadım

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Böyle bir şey gündemde mevcut değil bildiğim kadarıyla.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.