indiriım paketı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gece*Nöbetçisi* tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modların ve smodlarım ben ana sayfamdakı ındırım paketlerın hepsınden yararlandım yanlız mobıl odemeyle hepsını alıyorum sımdı ıse 330 k urı yı 120 tl ye verıyolar bende bunu mobıl odddemeyle alacagım ama mobıl odeme seceneyı yok zaten aylık olarak telden parca parca 45 tl ye 75 k urı cekıyorum 120 k yada 330 k urı almak ıstıyorum yuksek lımıt dıye bılırsınız ama aylık 200 tl lık odeme yapoıyorum bunun baska yolu yokmu acaba ben o paketıde almak ıstıyorumda

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Mobil ödemede tek seferde max 70tl lik alışveriş yapılabildiğinden, bu paketlerde mobil ödeme bulunmamaktadır. Epin veya diğer ödeme yöntemleri ile alışveriş yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. modum soyle dıyeyım sımdı benım kredı kartım yok yanlız hesap kartım var ona 120 tl yatırsam aynı ıslem olurmu pekı

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hesap kartınızda para var ise olur x3 te yararlanabılırsınız

Keyifli forumlar

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ek olarak ; Bankanıza danışınız, eğer yurt dışı ödemesi ile internet alışverişine uygunsa yapabilirsiniz. Yalnız önemli bir nokta burası ; hesapta para yoksa borçlanmaya girer ve çok uğraşırsınız.

Keyifli Forumlar

6. operatörlerin mobil cüzdan ile verdikleri limit 70 tl nin cok üzerinde.mobil ödeme seçeneğinde en azından 330.000 uri alacak kadar imkan tanınsa güzel olurdu diye düşünüyorum

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Operatörünüzle görüşüp limitinizi yükseltebilirsiniz, ilk alışverişinizde 30 TL ile başlayıp alışveriş oranına göre sürekli olarak limitiniz yükselmekterir.

Keyifli Forumlar

8. Mod'um operatörümün limitinde sorun yok. ben 330.000 uri tıkladığımda ödeme seçeneklerinde mobil ödeme çıkmıyor. özellikle x-3 de kaç defa denedim çıkmıyor.

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Evet doğrudur.

10. keşke çıksa Mod'um daha güzel olurdu en azından benim için :) kolay gelsin iyi geceler :)

11. mobil ödemelerde max 60tl ödeme oluyor diye biliyorum.

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Haftalık 70 TL aylık 280 TL lik alışveriş yapılabilir tabiki operatörünüz ile konuşmadan satış işlemine girmeyiniz.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir sormak istediğiniz başka bir soru olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.