İndirilebilir Cilent

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KEDİETİ7 tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KEDİETİ7

KEDİETİ7 User

flash bitiyor uygulama ya geçicez ama hala yazılar gözükmüy ana sayfada bunu için herhangi bir bilgilendirmede yapılmıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi

2. evet benim de hala çözümü bekliyorum 2-3 gün önce konu açmıştım geri dönecekler...

3. MrTurktim

MrTurktim User

macOS işletim sistemine nasıl yükleyebilirim bilgisi olan var mı?

4. bilmiyorum ben

5. Saçma bir şekilde link vermek yasak olduğu için veremiyorum ama şöyle yapabilirsiniz Google'a tam olarak şunu yazın "mac os x windows uygulamaları çalıştırma" cevabınızı bulursunuz.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yazı gözükmeme sorununun çözümü:
    Şu adımları uyguladıktan sonra durumu tekrar kontrol ediniz:
    1. Bilgisayarım'a sağ tıkla diyerek Özelliklere tıklayın
    2. Soldaki 4 seçenekten "Gelişmiş sistem ayarları"na tıklayın
    3. Karşınıza çıkan menüden "Gelişmiş" sekmesinde Performans yazısının karşısındaki "Ayarlar" yazısına tıklayın
    4. Yeni açılan menüden "Veri Yürütme Engellemesi" sekmesine tıklayın.
    5. İlgili sekmede "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:" seçin.
    6. Ekle diyerek İstemci'nin kurulu olduğu klasördeki "DarkOrbit.exe"e çift tıklayarak seçin.
    7. Akabinde "Uygula" diyerek yapılan değişiklikleri kayıt edin.
    8. Bilgisayarınızı tekrar başlatın.
    9. İstemciyi tekrar kontrol edin

İyi Forumlar.

7. Ben istemciden girmeye çalışınca oyun kilitleniyor, clienttende bağlanıyor ekranında kalıyorum

Caillou bunu beğendi.
  8. Titan.

Titan. Guest