indirilebilir client

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KEDİETİ7 tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KEDİETİ7

KEDİETİ7 User

veri yürütme engelemesini (DEP) açıyorum fakat "64 bitlik yürütülebilir dosyalarda DEP özniteliklerini ayarlıyamazsınız" gibi bir hata ile karşılaşıryorum oyun 3-4 güne yeni bir sürece giricek ve hala böyle bir hatayla karşı karşıyayız en yakın zamanda hatanın düzeltilmesini rica ediyoruz.

arslanzero ve cansıkıntısı7 bunu beğendi.
  2. evet ben de 2 hafta oldu yazalı foruma ses seda yok artık çözülsün şu+++++++++

KEDİETİ7 bunu beğendi.
  3. arslanzero

arslanzero User

yeni istemciyi indirdim ama istemcide yazılar gözükmüyor ne yaptıysam olmadı oyuna girebiliyorum ama yazıları göremiyorum ( en son bilgisayarımdan dep diye bir şey yaptım bu seferde 64 bitlik yürütülebilir dosyalarda dep özniteliklerini ayarlayamazsınız böyle bir hata alıyorum yardım edin ) ++++++++++++++

KEDİETİ7 bunu beğendi.
  4. KEDİETİ7

KEDİETİ7 User

kardeşim hepimizin aynı soruna karşı karşıyayaız inşallah en yakın azamanda düzeltilir

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunların farkındayız, sorun ile alakalı Teknik Ekibe geri bildirim yapılmıştır. Önümüzde ki güncellemede bu sorunun çözüleceğini düşünmekteyim.

İyi forumlar.

6. adamın yazdığı soruyo 10 gün sonra cevap geliyo nasıl bi iş ya
    ufak bir mb lik düzeltme dosyası klasöre atmak ne kadar zor olabilir

7. -bdbd-

-bdbd- User

welcome Darkorbit