İndirilebilir İstemci sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЖΣČЦŦĪØИΣЯ●GΣЯĪĐØИĐЦ tarafından 16 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu client i kim yaptıysa o beceriksiz yazılımcılara söyleyecek çok şeyim var !
    Rezillikten başka birşey değil oyuna girmiyor 40 kere yazdım supporta "N/A" bu yeterli bir cevap değil bastırın kardeşim kalmış şurda 2.5 ay sonra daha büyük rezillik olacak siz şimdiden bu konuya odaklanıp çözmezseniz 2.5 ay sonra görecem ben sizi herkes supporta yüklenmeye başladığı zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum o zamanda dersiniz artık "N/A" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2020
  2. Yaw Lutfen diyorum yalvariyoruuum Bi Yenilik sunacaginiz zaman iyice test edin yaa yalvariyorum bakin biktim foruma suporta yazmaya bu ne bicim ish tir onca para yatirdik 2021 de nolucak arkadas nasl oynucaz biz dark orbiti dha oyuna giremiypz client ten
    cicek cikmish faydasi neeeee toplayamadiktan sonra oyuna giremedikten sonra lutfen allahiniz severseiz iletin su konularti veya telafi odulu verin bshy yapion ya oyuna girip cicek toplamak istiyom ama imkansiz malesef oyuna client uzeri giremiyos agzimizn tadi kacuiyor artk lutfen diyorum DUZELDIN

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Support ile aranızda geçen konuşmalar sadece sizin ve Support ekibimizin arasında kalmalıdır. Lütfen bu duruma dikkat edin.

Konu ile ilgili büyük güncellemeleri yıl sonuna doğru düşünüyorum, şu anda bildiğiniz gibi beta(deneme sürümü olduğunu belirtmek isterim) İlgili resmi sürüm duyurulduğu anda sorunlar giderilecektir.

İyi Forumlar.