İndirilebilir İstemci

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 2 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ,

arkadaşlarla konuşuyorduk bu konuyu darkorbit yüklemeli olarak olacakmış örnek; *** gibi. bu söylenti doğru mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2019
    ozikoc bunu beğendi.
  2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

İndirilebilir Client için çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar sonucunda konu hakkında kısa zaman içinde duyuru yapılacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2019
    ozikoc bunu beğendi.
  3. ozikoc

ozikoc User

Moderatorüm gerçekten böyle birşey gelecek mi ? Ne zaman çalışmaların olduğu duyuruldu ? Ben kaçırmışım da bilgilendirirseniz sevinirim.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Evet hatta bitmiş olabilir. Yıl sonuna doğru en geç duyurulabilir.

İyi forumlar

ozikoc bunu beğendi.
  5. ozikoc

ozikoc User

Harika , geri bildiriminiz için teşekkürler.

Labirent bunu beğendi.
  6. dostum bende şöyle duydum, indirilebilir sürümden ziyade:D şu şekilde olacakmış bir tarayıcıya darkorbit monte edilecekmiş ve yine tarayıcı üzerinden çalışma olayını sürdürecekmiş muhtemelende tarayıcıa birleşik bir flash uygulamasıyla gerçekleşecek, tarayıcıdan sadece darkorbite girebileceksin tıkladıgında darkorbit sayfası acılacak ve oradan giriş yapıp aynı şekilde oynuyacaksın, benim duyumum bu yönde oldu anlıyacağın hiç bir sıkıntı çözülmüş olmayacak, anlıyacağın bu indirilebilir bir sürüm olmaz indirilebilir bir tarayıcı kullacak gibi görünüyoruz , sadece darkorbit oynamak için geliştirilmiş bir tarayıcı buda muhtemelen explorer yada chrome gibi bir tarayıcının modifiyesi olur, tabii bu bir duyum ne kadarı doğrudur birşey söyleyemem,

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.