İndirim abonelik kendiliğinden yenilenmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BSYO, May 12, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BSYO

BSYO User

bu hafta sistem hatası mı yoksa telafi bişey olarak mı indirim süresi 1 hafta uzatıldı indirim paketi almadım ama yine abonelik yenilendi yazdı

2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

otamatik yeniliyor yani 6 tl daha cumburlok oldu :D

KATALONYA likes this.
  3. BSYO

BSYO User

bu arada ya e pin yada mobil ödemeyle alıyordum kredi kartı ile almadım otomatik yenilememwai gerekiyoe bir sıkıntı mı var

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

ilk onaylamdan sonra yenilemeye sormuyordu diye biliyorum moderatör gelsin o daha iyi bilir.

5. BSYO

BSYO User

telefon kontorlü bakiyede azalmadı tek ihtimal e pin kaldı e pinin bakiyesinide sıfırlatmışrım neyse haftayadahaftayada uzatsa supporta yazacam

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aşağıdaki resimde gösterildiği üzere Uridium (1) ve Abonelikler (2) yazısına tıklayınız. Var olan aboneliklerinizi kontrol ediniz.
    Eğer aktiv bir aboneliğiniz varsa, bu aboneliği iptal edebilirsiniz. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız lütfen support ekibi ile iletişime geçiniz. Her hangi bir durumun kasti veya bilmeyerekten suistimal edilmesi ilerde hesabınızın borçtan kapatılması ile sonuçlanabilir.
    abonelikler.jpg

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.