indirim avantaj acill

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 优素福123 tarafından 21 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. indirim avantaj paketi cektim ama 80 gg aciliyor ve vipimde var acilll

2. acil bakarmisiniz suan wip+indirim paketim var hafto sonu 80 gg aciliyor kapi urisi

3. hedefim

hedefim User

Oyundan çıkıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

4. Normal galax gates 100 uri ye açılıyor bir basim,

indirim avantaj paketi %25
    vip indirimi %5

Toplam %30 indirimle 1 basimi 70 uriye açıyorsun,

Sayfayı yenile çerezlerini sil tekrar dene,

Tr saatinde isen indirimin şuan başlamış olması lazım,

Yok eğer yabancı serverde oynuyorsan ise almanya saatine göre ilerler türkiye saatinde saat 2'de yeni güne geçiş yapılır ve indirim gelir

5. tr6 dayim hocam ve saat 23:45 aralari indirim cektim aktif gozukuyor suan

6. cok kez cikis ve giris yaptim

7. admin bakarmisini acil 1 saat oluyor indirim avantaj paketi cekeli aktif gozukuyor yanli 55 uri olmasi lazimken suan hala 80 uri gg neden ??

8. hedefim

hedefim User

Forum içi flood yasak olduğu gibi lütfen eklemek istediğiniz mesajı sol alttaki düzenle bölümünden ekleyebilirsiniz . Sorununuza gelecek olursak uridium kısmından aboneliklerde indirim avantaj paketiniz aktif olarak gözüküyor mu ? Ödemede sıkıntı çıkmış olabilirmi?

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen aynı problem ile ilgili birden fazla konu açmayınız. Ayrıca forum kuralları gereği peş peşe birden fazla mesaj atmak yasaktır lütfen daha dikkatli olunuz. Konuya buradaki konu üzerinden devam edebilirsiniz, bu konu kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.