İndirim Avantaj Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FΔŁCØИ‗ΗΔШΚ tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İrislerim patladı uri kasıyorum ancak gelistirmedeki indirim saatini bulmak zor. İndirim avanaj paketi alsam premium da var %30 indirim gelistirmeye yansır mı?

2. Merhabalar;

Evet indirimli avantaj pakaeti malzeme geliştirmelerinizde,galaxy gates basarken,dükkandaki öğeleri alırken vip+indirimli avantaj paketi %30 indirimli alırsınız.

İyi forumlar.

3. Geliştirme indirimi her cuma 20:00'da geliyor galiba ya da bana öyle denk geldi :)

4. Cuma günleri dikkat ederim özelliklede bugun ancak öyle bi şey yok diye biliyorum cünkü carsamba ve pazar günleri bastıgımı da biliyorum ve bu konuda acılan konular da ne zaman cıktıgına dair bi bilgi yok rastgele cıkıyo seklinde oluyo. Sana kac hafta üst üste cuma günleri cıktı?

5. Bi keresinde birine sordum cuma günü geldi dedi diğer hafta cuma günü bekledim o günde geldi. Bana öyle denk gelmiş olabilir.

6. G_s_G_s

G_s_G_s User

admın chat sorunu yasıyoruz bılgınız varmı

7. Şuan ki konu için sorunuz pek doğru olmadı diğer konulardan öğrendiğime göre bu bir genel sorundur. Yetkili arkadaşlarımız gerekli yerlere iletmiş.

8. G_s_G_s

G_s_G_s User

saol admın kolay gelsın

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Chat ile ilgili sorun gerekli yerlere iletilmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.