Destek İndirim kodları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShadowL®rD tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yönetici arkadaşlar

Twitch yayınında bol bol indirim kodu dağıtılıyor ve ben bunun çok adaletsiz olduğunu düşünüyorum. Kimilerine aynı yayında 2-3 kere çıkıyor 2. kez çıkana tekrar kod göndermiyor PARS admin ama !raffle sistemi çok dengesiz. Ayrıca kimileride 5-10 tane hesapla girip çekilişe katılıyor çıkma şansını 10 a katlıyor. Bugün biri 4 kod aldım yazdı ne kadar doğrudur bilemem ama izleyici listesine bakıldığında çok benzer nickler görmek mümkün. ( Abcd01, Abcd02 gibi örneğin ) Twitch yayınında kod dağıtılmasın demiyorum ama bir kısmı forum üzerinden etkinlik , çekiliş ve ya başka bir şekilde dağıtılsın. Mesela ben geceden beri onlineyim neredeyse forumda, forumda çok zaman geçirenlere ödül kazanma şansı verilsin teşvik edici olur belki.

Sizden ricam bunu kestirip atmanız değil iyice bir düşünmeniz

Saygılarımla

2. Merhaba ,

İmkanlar dahilinde herkese eşit ve adil davranılmaya çalışıyor fakat bahsettiğiniz şekilde yapanların ayıbıdır. Forum dağıtılmalar oluyor ama farklı etkinlikler olarak. Twitch üzerindekiler ise ayrıdır yani etkinlik olarak.

Forumda genel olarak aktif olan kişi sayısı daha az ve genel olarak oyuncular işi olunca foruma giriyor. Bu nedenle forum yetersiz kalacaktır.

İyi forumlar.

3. Oyunda adalet yokki twicth'te olacak. Pars admine o kadar raffle sistemi bozuk diyorum aldırış etmiyor.

Adamlar kesin açık buldu 2-3 kapıp götürüyor.

4. Lütfen bu yazıyı kestirip atmayın diğer yönetici arkadaşlarla bir görüşün değerlendirin. Eşit davranılmaya çalışılıyorsa forumdan da kod dağıtılsın eşitlik olsun.

Sizin de dediğiniz gibi forumda aktif kişi sayısı az, kod dağıtarak bunu yükseltebilirsiniz. Eminim twitch yayınında kod dağıtılmasa forumdan daha az kişi olur. Forumdan da kod dağıtımı yaparak forumu epey canlandırabilirsiniz.

5. Merhaba ,

Forum içindeki etkinlikler zaten bu amaçla yapılıyor fakat sadece yarışma yada etkinlik süresince bir hareket oluyor. Sonra yine aynı eski şekilde devam ediyor.

İyi forumlar.

6. Neyse teşekkürler cevabınız için uzatmayacağım. Kitleyebilirsiniz

İyi forumlar

7. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.