indirim kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm birsey dikkatimi cekdi indirim kod dagitilimis ve baya kisi fazla fazla almis suan da alan kisiler bunu satiyor
    soruyom size eskiden mailere geliyordu boyle seyler adaletli bir sekilde tuturmusunuz twit sevdasi gidiyorsunuz
    sizde adalet yok bunu biliyoruz da neden boyle seyler yapiyorsunuz dogrumu bu yaptiniz adamlar bunu bile para ceviyor az kednize gelin surda uri cekiyoz onda da olmayin yapamiyorsunuz kapatin gitsin oyunu 5 yildir ayni olay ayni seyler

twitle ugrasaginiza botculari temizleyin

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

kodlar çok değerli bence para ile satmaları doğalda. Kodların dağıtılması için nasıl bir yöntem kullanılmalı onu söyle bence şikayet etmektense tutarlı bir yol söylemek daha iyi olur bence.

3. Merhabalar;

İlk olarak herkesin bir görevi var fm ve s-modlar forum kuralları uygular forumu düzenler,twitch yayınını yapanlar orada ne olacak bitecek onu konuşur yapar,merkez tarama yapar illegal program kullananları yakalar.
    İkinci olarak sadece şikayet etmekten ziyade fikirlerinizi düzgün bir dilde anlatırsanız daha iyi olur şikayeti herkez ediyor...

İyi forumlar.

4. arkadasim onceden boyle seyler mail le gelirdi hediye olarak ben kod larin degerli oldugunu biliyorum o yuzden yazdim bir oyuncuda 3,4 kod var neden bizde yok her hafta uri cekiyoz hata bizde
    mailere yollayin millet degerlendirsin az once dedigim gibi bir tiwit sevdasi gidiyor hersey halletiler haritalar bir cok donuyor
    neymis dakrobrit takimi bizim hakkmizi savunuyor nerde savunuyor ya gecin bu isleri bikdirdiniz adama herseyiniz adaletsiz

5. manyak.04

manyak.04 User

bence kodlar kullanici id sine ayarlansa kimse satamaz. bu is öyle biseye vardiki adam kullanilmis corap bile satar :D

6. Şimdi facebook sayfasına baktım ordada kod dağıtılmış haberimiz yok.

Artık twicth yayını ve facebook kapatılıp kodlar forumda paylaşılmalı.

7. Mr.User

Mr.User User

Bugun bendede kuşkular oluştu malesef.

Darkorbitde uzun yıllar gecirince bu tür durumların oluşmasınında gayet kolay olduğunu görüyorum.

Herşeyden evel bu kod konusu şeffaf olması gerekiyor.

Çünki,

bir hesabın fullenmesi için 30-40m uri gerekiyor.

indirim+kampanya+vip+kupon bu rakamı %75 oranında max olarak düşürmekde.

Heleki bu oyunda hayatının degerli zamanını burda geciren bir uye olsun isterse parasını yatıran birisi bu kodun ne kadar degerli ve kullanıcılar tarafından talep edilecek bir araç olduğu gayet acık.

Banada teklif edildi istermisin diye ama benim ihtiyacım olmadığı için redettim.

ama satmaya calışanlar kadar kodu kullanmak için arayanalrında mevcudiyeti ortada.

maddi değeri umarım bu küçük girişle anlaşılmıştır.

Beklentilerim,
    2015 yılında kac indirim kodu dağıtıldı.

bunlar kacı Twich yayınında.
    kacı, yılbaşı cekılışınde,
    kacı chatde,
    kacı facebookda...

ve en önemlisi kac kod görevli olan admin chat forum görevlileri tarafından kullanıldı.

ben bir oyuncu olarak bu soruları merak ediyorum...

saygılar.

8. Oyun chatin de kod dağıtılmıyor diye biliyorum. Eskiden twicth'in chatin de dağıtılıyordu artık raffle diye gereksiz bir sistem çıktı oradan dağıtılıyor.

Sıralama yaparsak;

1. Twicth (En çok burada dağıtıldı ve izleyenin çoğu yan hesap)
    2. Facebook
    3. Forum veya çekilişte olabilir. (Birbirine yakın sayılır)

Twicth'te kod dağıtmasınlar 100 izleyici toplarsa iyidir :D

9. ÖMER.E

ÖMER.E User

Ben ilk kodumu forumda aldım ki forumu takip eden darkorbit oyuncularınında burdan kod almaya hakkı olduğunu düşünüyorum her kanalda kod dağıtılmalı

10. Merhaba ,

İlk olarak iletilmesi gerekenleri raporlayıp gereken yere iletiyoruz. Fakat bir takım şeyleri düzeltmek v.b. şeyler bizim yapabileceğimiz işlemler değildir.

Kod olayına gelirsek eğer bir haksızlık oluyorsa bu uyanıklık yapmaya çalışanlardan kaynaklanmaktadır. Herkes olması gerektiği gibi hareket etse bu tür şeyler yaşanmaz.

Forumda bizlerin yapabileceği bir şey olmadığı için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.