İNDİRİM NE ZAMAN GELECEK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

29 Ekim Bayram indirimi ne zaman olacak bi bilginiz varmı modlarım ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forumda Konu başlığının yada içeriğinin tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır , Bağırmak anlamına gelir ve etik değildir.

Hangi indirimden bahsediyorsunuz ?

Hezarfen İndirimli Satışa sunuldu ayrıca 1.5 TL ' lik 3 ' lü Pro Destek paketleri satışa sunuldu.

Konusu burada mevcuttur ; 29 Ekim'e Özel İndirim

İyi Forumlar

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tm modum bida dikkat ederim indirim derken lf3lere bo2lere gelen indirimden kastetmiştim

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cadılar bayramı etkinliği devam ederken zaman zaman indirim çıkmıştı.

Bir yere not etmiştim ;

21 Ekim 2015 > Yarasa Uçuş Düzeni Hariç , Uridium ile alınan Tüm Droit Uçuş Düzenlerinde ( 3D Uçuş Düzenleri Dahil ) %20 İndirim
    22 Ekim 2015 > Yarasa Uçuş Düzeni Hariç , Uridium ile alınan Tüm Droit Uçuş Düzenlerinde ( 3D Uçuş Düzenleri Dahil ) %20 İndirim
    23 Ekim 2015 > LF3 Lazer Topu ve Hellstrom Launcher 2 ' de %30 , SG3N - B02 Kalkan ve G3N - 7900 Hız Jeneratöründe %30 , Ekstralarda Ganimet Anahtarı Hariç Uridium ile alınan tüm öğelerde %30 İndirim
    24 Ekim 2015 > Yarasa Uçuş Düzeni Hariç Uridium ile alınan Tüm Droit Uçuş Düzenlerinde ( 3D Uçuş Düzenleri Dahil ) %20 , Günlük Dosyasında %20 ve Galaksi Kapısında Uridium ile Enerji Alımında %20 İndirim
    25 Ekim 2015 > Hellstorm Launcher 2 ' de %20 , Pro ve Standart Desteklerde %15 , Goliath Crimson Hariç Uridium ile Satılan Gemi Tasarımlarında %20 , Elit Cephanelerde %20 ve Galaksi Kapısında Uridium ile Enerji Alımında %20 İndirim
    26 Ekim 2015 > Tüm Desteklerde ( Pro ve Standart ) %15 ve Elit Cephanelerde ( Sadece Özel Saatlerde satışa çıkan cephanelerde ) %15 İndirim
    27 Ekim 2015 > P.E.T. Modül ve Protokollerinde ( Her Seviyesinde ) %20 İndirim

Cadılar Bayramı 4 Kasıma kadar uzatıldı.

Belki yeniden çıkabilir , Takipte kalmanızı öneririm

İyi Forumlar

5. selam arkadaşlar benim gemimim şerefi eksi 250 bin oldu rütbesi değişti kardeşim dost gemiler kesmiş nasıl düzelcem hemn

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen kendi sorunlarınızı , konu açarak belirtiniz.

Sorunuza gelecek olursak , - Şerefi silmenin en hızlı yolu Galaksi kapısı tamamlamak yada görev yapmaktadır

İyi Forumlar

7. cm herşeye indirim geldi anahtar indirimi bir aydır çıkmıyor
    ne zaman çıkar

8. Merhaba ,

Sistem tarafından otomatik olarak başlatıldığı için bilemiyoruz. Oyunu ve dükkan bölümünü takip etmek gerekiyor % işareti varsa indirimli bir şeyler vardır.

İyi forumlar.

9. eray

eray User

- şerefe düşünce bir görev açılıyordu galiba,hiç düşmediğim için bilmiyorum ama görev listesinin sonuna bakarsan belki vardır :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.