İndirim nerede ( dükkan )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ñ!ŚλÑ●¥λĞMЦЯЦ tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün sayın ARTEMİS admin forumda duyuru yapmıştı dükkan indirimi ile ilgili nerde o duyuru neden kaldırıldı o duyuru bugün indirim gelecekti hani nerde yine mahcup durumdayız....

2. baktılar indirim yok konuyu sildiler :D

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Silinen konuların arasında dediğiniz gibi bir konu gözükmmüyor.

@Artemis. en son dün aktif olmuş;
    Artemis. üyesinin en son etkinliği:
    Dün 10:48
    İyi forumlar...

4. Bekleyin resmi buraya upload edeceğim

Buyrun @.KAPLAN admin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2018
  5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhabalar,

Bu postu ben açmadığım gibi resmi bir açıklama olamadan hiç bir bilgiyi paylaşmadığımı da belirtmek isterim. Gondermiş oldugunuz ekran görüntüsü gerçek olmayıp , oyuncularımızı yanıltmaya yonelik bir ekran goruntusudur. Kaplan SMod'umun da belirttiği gibi şu an hariç en son giriş tarihim belirtilmiştir.
    Sizlerden ricam bu tarz yalan beyanlara inanmamanızdır. Bu şekilde bir duyuru bizim tarafımızdan açıldığı zaman resmi duyurularda olur, Ve biz acilan konuyu silmeyiz bir değişiklik var ise bunu ya aynı konuda ya da yeni bir konu acarak belirtiriz.

Hepinize iyi günler dilerim

6. Var mı yakın zaman da böyle bi plan peki artemis ? @Artemis.

7. peki indirim ne zaman gelecek artemis adminim bilgi verirmisiniz

8. .KAPLAN bunu beğendi.
  9. sindbadmoscow.

Merhabalar,

Geçen hafta bu soruyu aynen sordum ancak henüz yanıt alabilmiş değilim. Yarın tekrar soracağım. daha doğrusu cevap alana kadar soracağım :) Öğrenir öğrenmez buradan duyururum hiç merak etmeyin

10. hep sor artemis adminin o zaman bıkıp cevap vereceklerdir aynı bizim gibi :d

sindbadmoscow. bunu beğendi.
  11. @Artemis. Her kadın gibi sende bizi aldattın .......

12. sindbadmoscow.

Tam olarak niyetim bu :D bıktırmak

13. inşallah adminim :D

14. sindbadmoscow.

:D ahaha çok yaşayın siz emi..
    ben kaçtım hepinize iyi oyunlar

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  15. Yahu ablacım beklıyok ne zamandan berı gelmedı :D yalan ahbermi buda

16. iyi oyunlar kendinize cici bakıınn :D

17. Selamlar.
    Artemis admin dükkana değilde birleştirmeye getirseniz rsb75 ve türü maddeleri nasıl iyi olmazmı..???

18. neyse neşet ertaştan ah yalan dünya patlatında kendinize gelin

BEN_TURKUM58 bunu beğendi.
  19. Yılan gibi çocuklar var çok hızlılar..Yalan haber bile yapıyorlar :/ Ama hiçte yalana benzemiyor

20. @Artemis. Allahını seversen dükkana indirim getir bıktık beeee valla bıktık urimiz var elit alacağız bugün de ne mutluydum indirim gleecek diye yine hayallerimiz suya düştü

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.