İndirim nerede ( dükkan )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ñ!ŚλÑ●¥λĞMЦЯЦ tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Neyse..Fatih Terim bile geldi İndirim Gelmezse kaç yazar...

2. bende söyleye söyleye bıktım abla bu bizim ayağımızı kaydırdığınız pusing olayına konu felan actınız oy verdik felan bi gelişme yok heralde :D

3. Artemisin yapcağı birşey yokki kadın konuyu açtı oyları aldı bunu Üstlerine iletti gerisi tamamen almanlara kalmış :D Onlarında bizi çok taktığını sanmıyorum.

KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  4. takmıyorlar tabi adamların işi gücü yok dükkana indirim mi cıkaracak :D ya da bizim maduruyetimi gözetliycek :D temel amac millet tp şp kassın para verip, sonra bi şekilde tp şp lerini alalım o enayiler zaten geri kasar biz sakalımıza bakalım derdindeler :D

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  5. VARSON

VARSON User

daha oncekı tarıhlerde bırlestırıcı ve dukyana her hafta sonu ındırım ve gelıstırme gelıyordu ne olduda bu kadar kısıtlama geldı oyuncular memnun deyıllbu konuda

6. oben

oben User

vay be sonunda forumda sahte foto montaj post bile yapıldı helal olsun..

7. Mcqeen

Mcqeen User

Bizim emojiler ne oldu? Hazır emojileri verdim yüklemek bu kadar zor olmamalı?

8. bi indirim ya sadece bi indirim çok mu zor:oops: şöyle %20 olsa tadından yenmez hadi artemis göster kendini artık şaşırt bizi :D

9. MİNİ34

MİNİ34 User

Artemis, oncelikle seviliyorsun
    Su rsb ema ucus duzuni falan indirimleri ne zaman gelecek valla milleti kanse r etti bu darkorbit:)

10. bi laf vardır: ''yalancıdan medet uman, yalancının kendisi gibidir''.(yani kendini aldatır).

11. Artemis. ben onu ne zaman beğenmişim yahu :) neyi begendiğimi bile bilmiyorum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.