İndirim paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve urazz tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. urazz

urazz User

Yeni başladım bu ilk cıkan 3.5 tllik uridyum paketi var onu satın aldım suan 34k uri var ve 22m credi var bu parayla napmalıyım esyalarım sunlardır
    leonov
    5lf3 gerisi lf2
    1 iris
    4flax
    3bo2 kalkanı
    2 tane G3n7900 itici motor
    bu uri ve credi ile napmalıyım şimdiden cevaplarınız için teşşekürler forumda yeniyim hatam varsa kusura bakmayın.

2. Merhaba ,

3.5 TL'ye aldığınız paket sadece 10.000 uridium verir. Onun yerine eğer imkan varsa Pazar gecesi 19:00 / 20:00 yada 20:00 / 21:00 civarı x3 çıkıyor. Bu 1 saat içinde aldığınız uridium miktarı 3 kat olarak gelir. Mesela 30.000 alırsanız 30 x 3 = 90.000 gelir.

Bunun dışında 22 milyon kredi ile oynadığınız server'da ne alınabilir bilemiyorum. Fakat LF-3 , B0-2 , Hız ve zamanla İris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında yapabileceğiniz görevleri yapabilirsiniz. Ayrıca normal kasacağınız zaman x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'leri imha ederek kasabilirsiniz.

Skylab geliştirmediyseniz fırsat buldukça geliştirirseniz ilerde çok işinize yarayacaktır.

İyi forumlar.

3. Eğer oyuna para yatırmayı düşünüyorsan sana tavsiyem başlangıç paketi almandır.
    3 tür var ben goli alamanı tavsiye ederim.
    35 tl değerinde bir paket
    15 lf3 , 10 elit kalkan , 10 elit hız , 5li roket atarı cpuları ne arasan var içinde.
    Senin fullemen gerekecek sadece 5 elit hız kalkan ve droidlet olacak sadece.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.