indirim paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu paket sayesinde dükkandan alınanlar indirimli olmuyormu,enazından daha önce böyleydi diye biliyorum.S153656679 Kodlu paket.

Ayrıca S153683166 bu paket x2 yapması gerekmiyormu düşenleri?

2. ateistkeci

ateistkeci User

İndirim paketi tüm Uridium alışverişlerini (Galaksi kapıları, dükkan, birleştir, geliştirme) %25 indirimli hale getiriyor,

Katlayıcı ise dükkanda ekstralar kısmında bulunan avantaj kutularının içeriklerini ikiye katlıyor

3. Tamam doğru biliyorum bende paket var indirim yok.Hiç bir yerde

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu tam anlayamamış olsam da
    Resimde gördüğünüz Sağ taraftaki indirim avantaj paketi %25 oyun içindeki uridium alımlarında indirim sağlamaktadır.
    Resimde gördüğünüz Sol traftaki doubler advantage pack oyun içinde bonus kutularından 2 kat daha fazla içerik almanızdır. Yani,

Bu ve benzeri kutularda etki etmektedir.

Eğer dediğiniz gibi bir sorun oluştuysa indirim satın alıp dükkanda gözükmüyorsa Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Support ile iletişime nasıl geçilir adlı konuya buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Her iki pakette var.Ancak indirim avantaj paketi hesabıma geçmedi.Dükkandan alacaklarımı indirimsiz görüyorum,gg kapılarındaki normal haftasonu indirimine ek indirimim olmalıydı oda yok.Ödeme dekontunu nasıl atarım ?

Son düzenlenen: 18 Nisan 2020
  6. PİONEER

PİONEER User

aboneliklere gir ve ekran görüntüsü at

7. 17.04.2020 - 11:44[​IMG]Uridium Avantaj Paketi'ne abone olundu
    Seyir defterinde böyle yazıyor ama hesaba işleyen yok.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizim forum takımı olarak gemi içerisinde yetkimiz bulunmamaktadır. Support ile iletişime nasıl geçilir adlı konuya buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Bildirdim,konuyu kapatın.

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.