İndirim paketiyle ilgili önemli !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Elitexfire tarafından 4 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elitexfire

Elitexfire User

Arkadaşlar ben indirim paketi aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum dünden beri indirim paketi hesabımda görünmüyor almaya çalıştığımda ise zaten kullanıyorsunuz iptal etmediğiniz sürece yenilenir diyor ama vip haricinde bi indirim görünmüyor şuan hesabımda bana bi yardimci olun..:(

2. Abone olmuş olabilirsin , Uridium > Abonelikler bölümünden Statü-İptal'e gir , kişisel bilgilerini silip tekrar dene.

Elitexfire bunu beğendi.
  3. Elitexfire

Elitexfire User

Denedim ancak bir sonuç alamadım hala aynı ne yapmalıyım aktif göründüğü halde kullanamıyorum yenilemek istiyorum o da olmuyor

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen öncelikle sakin olunuz.

Alt alta mesaj yazmak size hızlı cevap kazandırmayacaktır.İkinci olarak Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

Sorunuza gelecek olursak , İndirim Paketi , Katlayıcı Avantaj Paketi gibi Avantaj Paketleri 8 Hafta süre ( 2 Ay ) ile kalmaktadır.

Eğer Uridium sayfasında , Abonelikler kısmından iptal ettiğiniz halde hala aktif görünüyor ise , Yada satın alamıyor iseniz , bizlerin hesabınız üzerinde bir inceleme yetkisi olmadığından yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Lütfen İD Numaranız ile birlikte Support ' a başvurarak , durumu izah ediniz.

Support ile iletişime geçtiğinizde size gelecek ilk mail bilgi amaçlıdır.Gelecek olan ikinci maili bekleyiniz.

Yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde size dönüş yapılır

Keyifli Forumlar

5. Elitexfire

Elitexfire User

Teşekkür ederim Mod'um sağolun bekleyeceğim o zaman support a yazdım forumda acemiyim özür diliyorum

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederim konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.